Cumartesi, Nisan 20, 2024

Endüstriyel Bilgisayarların En büyük Üreticisi Technopc

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye, üretim anlamında dünyanın en büyük yüzlerce markasına üretim yapan ve yüzlerce ülkeye, ürettiği ürünleri ihraç eden pozisyonunda güçlenmeye devam ediyor. Otomotiv, savunma, tekstil, makina ve yüksek teknoloji gerektiren ürün ve üretim
süreçlerinde ‘’verimlilik, süreklilik, en az fire verilmesi, yüksek kalitede yüksek kapasite elde edilmesini hedefleyen Endüstri 4.0 süreçleri ile üretim proseslerinin dijitalleşmesi ve nesneler arası iletişim teknolojisinin gelişiminde, yenilikçi ve her sektöre özel teknolojik ürün çözümleri büyük önem kazanıyor.

Savunma Sanayinin her dalında, Türkiye için katma değerli projeler üreten firmalara milli üretim yetenek ve kapasitesini artırmak için rehberlik eden SAHA İstanbul’un bir üyesi olan Technopc, hem savunma sanayinde, hem de endüstriyel alanda, fark yaratan teknolojik ürün çözümleri ile dikkat çekiyor.

Technopc Kurucu Ortağı Sayın Murat Yücel, dijitalleşen fabrikalar ve otomasyon projelerinde kullanılan endüstriyel bilgisayarlar hakkında şunları söyledi:

kolaj
Endüstriyel Bilgisayarların En büyük Üreticisi Technopc 2

Technopc, üretim süreçlerinin dijitalleşmesi için, en fazla tercih edilen ve en fazla ürün grubuna sahip üretici marka konumunda bulunuyor. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Technopc Tasarım Merkezi, konusunda uzman mühendisleri ile uçtan uca çözümleri ve geniş ürün yelpazesi ile, üretim ve otomasyon işlemlerinin süreç kalitesini arttırırken , fabrikaların ve müşterilerinin aynı zamanda hızlanmasını sağlıyor.

Üretim hattında bulunan ürünlerin takibi, kalite ölçme ve değerlendirmesi, kalite kontrolün çok hızlı sağlanması, doğru planlama, süreç yönetimi, stok takibi, depo bilgilendirme, depo giriş çıkış işlemleri gibi tüm süreçlerde Endüstriyel Panel PC,Endüstriyel PC , Endüstriyel Tablet, Endüstriyel Notebook, Endüstriyel Terminaller, Kiosklar, Endüstriyel Ekranlar olmak üzere, Technopc Endüstriyel Ürün Çözümleri serisi birbirini uyum içerisinde tamamlıyor. ERP /SAP gibi yazılım geçişlerinde firmalar tüm donanım çözümlerini kendi ihtiyaçlarına özel ve yerinde servis avantajları ile tedarik edebiliyorlar.

Technopc ürün yelpazesinde birçok markaya göre öne çıkan endüstriyel ürünler; Zor çalışma şartlarında kesintisiz ve hep yüksek performans ile çalışarak müşterilerine güven veriyor. Technopc endüstriyel ürünleri, tasarım aşamasından üretim aşamasına, dünya standartlarında, oldukça zorlu testlerden geçiyor.

(IP65, IP67 , MIL-STD 810G ,CE ,RoHS ) Uluslararası standart ve sertifikalara sahip olan ürünler düşmeye, suya , sıcak /soğuk ısı aralıklarına ve toza karşı yüksek koruma sağlıyor. Dış faktörlerden etkilenmedikleri ve endüstriyel komponentlerle üretildikleri için de, oldukça uzun çalışma ömürlerine sahipler. Technopc ERP / Otomasyon süreçlerinde tecrübeli yazılım ve donanım çözüm ortaklarınca ürünler Türkiye de ve Yurt dışı projelerinde kullanılıyor. Türkiye nin Milli Teknoloji Hamlesi hedefleri kapsamında her geçen gün daha fazla proje tamamlanmaya devam etmektedir. Endüstriyel Bilgisayarların en büyük üreticisi olarak, bu ürün gruplarında 100 bine yakın aktif cihazımız başarıyla çalışmaya devam ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler