Salı, Nisan 16, 2024

Samsung Galaxy Book Pro 360 2 Görselleri İnternete Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, MWC’de (Mobil Dünya Kongresi) yeni nesil Galaxy Book dizüstü bilgisayarlarını tanıtacağını resmi olarak açıkladı fakat şirket etkinlik hakkında fazla bir şey paylaşmadı ve şimdi ise resmi olmayan kaynaklar, GizNext aracılığıyla Samsung Galaxy Book Pro 360 2 modelinin tasarımlarını lansman öncesi internete sızdırıyor.

Samsung Galaxy Book Pro 360 2 modeli, açıkçası geçen sene Nisan ayında tanıtılan Pro 360’ın geliştirilmiş hali gibi görünüyor öyleki tasarım konusunda neredeyse herhangi bir farklılık söz konusu değil. Yeni nesil Pro 360, “Mars 2” kod adına sahip ve rengi ise Mars gezegenini andıran bir tona sahip.

Samsung Galaxy Book Pro 360 2 tasarımı:

Yeni nesil dizüstü bilgisayar önceki model ile kıyaslandığı zaman numeratik tuş takımına sahip bir klavye ile geliyor. Farkı anlayabilmeniz için aşağıda Galaxy Book Pro 360 görsellerini inceleyebilirsiniz.

Tasarım konusunda bir değişim yaşanmayacak gibi ama tabi ki donanım açısından yükseltmeler olacaktır. Mevcut model 11. nesil Intel i3, i5 ve i7 işlemci yapılandırmalarına sahipti. Samsung, Microsoft ile olan ortaklığı ve dizüstü bilgisayarların Windows 11 ve One UI Book 4 (daha iyi çapraz cihaz çoklu görev getirmesi gereken hafif özelleştirilmiş bir arayüz) ile nasıl geleceği konusunda övündü.

Haberimize konu olan görseller 15.6 inçlik modeli gösteriyor fakat 13.3 inç ekran boyutuna sahip bir seçeneğin sunulması beklentilerin arasında yer alıyor. Büyük model, üç adet USB-C bağlantı noktasına, 3,5mm kulaklık jakına ve bir adet microSD kart yuvasına sahip olacak. Adından da anlaşılabileceği üzere ekran 360 derece katlanabilme özelliğine sahip ve böylelikle S-Pen ile birlikte cihazınızı bir tablet olarak kullanabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler