Cuma, Nisan 19, 2024

Huawei’nin Akıllı Saati Watch GT Ülkemizde Satışa Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mate 20 ailesi ile beraber piyasaya sürülen, klasik ve spor olmak üzere iki çeşidi bulunan Huawei’nin akıllı saati Watch GT, Huawei Tüketici Elektroniği Grubu tarafında ülkemizde satışa sunuldu.

Huawei’nin yeni giyilebilir teknoloji ürünü olan Watch GT’nin teknik özellikleri ve fiyatını hakkındaki bilgiler haberimizde.

Huawei Watch GT Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Huawei’nin Mate 20 lansmanında tanıttığı bir diğer ürün ise bir akıllı saat modeli olmuştu. Watch GT adındaki bu giyilebilir teknoloji 1.39 inç büyüklüğünde ve 454×454 piksel çözünürlük sunan bir ekrana sahip. Gücünü Cortex-M4 yongasından alan saat kalp atışını ölçme, uyku takibi, adım takibi yapabilme gibi özellikleri üzerinde barındırıyor.

Huawei’nin kendi işletim sistemi olan LightOS ile beraber gelen Watch GT, pil ömrü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sadece bildirim alma modunda 1 aya varan sarj ömrüne sahip akıllı saat, kalp ritmi sensörünün açılması durumunda ise 15 gün gibi bir kullanım ömrü sunuyor. Eğer akıllı saatin GPS özelliğini sürekli açık tutarsanız şarj süresi 22 saate düşüyor.

Başlıksız 2 10Huawei’nin ülkemizde satışa sunduğu akıllı saatin spor modelinin fiyatı 1199TL olarak belirlenmiş, klasik modeli ise 1399TL olarak belirlenmiş ve raflardaki yerini almış durumda.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler