Cuma, Nisan 26, 2024

Nike’ın Kendi Kendine Bağlanan Spor Ayakkabısı 2019’da Uygun Fiyatlı Olarak Satılacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nike’ın HyperAdapt ayakkabısının ilk nesli, 2016 yılında 720 $ ‘a çıkmıştı. Sadece Türkiye için değil diğer dünya ülkeleri içinde yüksek bir fiyat olan bu rakam nedeni ile çok fazla rağbet görmemişti. Yeni çıkacak model aynı teknoloji ile üretilecek ancak farklı bir ürün olacağı bildirildi. Spor ayakkabı konusun da haberler veren SoleCollector isimli haber sitesi tarafından bildirildi.

 

Yeni Sürüm Ayakkabı Satış Rakamı?

Nike, en son kazançları ile ilgili yaptığı açıklamada, Genel Müdür Yardımcısının yeni yılın ilkbaharında lansman yapacağını ve basketbol sahasında kullanılmak üzere tasarlandığını söyledi. Nike, şirketin yıl boyunca kullanıma sunulacağı “çok daha iyi bir çözüm” olduğunu söyledi.  CEO Mark Parker yeni sürüm ayakkabının 350$ bandında olacağını belirtti.

Nikeın HyperAdapt

Ayakkabı orijinal Hyperadapt‘e benzer bir teknolojiye sahip gibi görünse de aslında aynısı değil bu model  perakende fiyatında önemli bir düşüş görecek ve bu sayede daha erişilebilir hale geleceği açıklamasında bulunuldu.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler