Cuma, Nisan 19, 2024

Huawei’nin Yeni Bütçe Dostu Telefonunun 4 Kamerası Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei P20 Lite geçtiğimiz yıl iyi satmıştı. Şimdi ise Huawei P30 Lite‘dan sonra Huawei P20 Lite’de yakaladığı başarıyı sürdürmek istiyor.

Cihaz Huawei P20 Lite 2019 olarak isimlendirildi. Sızdırılan bilgiye göre yeni nesil model, öncekinde olduğu gibi FHD+ 5.84 inç LCD ekran barındırıyor. Bu modelde çentik bulunmuyor fakat ön kamera için LCD ekranın sol üst köşesi uygun görülmüş.

Huawei P20 Lite 2019 charmingred

Orjinal telefonun aksine bu telefonun arkasında 4 kamera bulunmakta. 4. kamera olarak ToF (Time of Flight) yani daha iyi derinlik verisi algılayabiliyor. Ana kamerasının 24MP olması bekleniyor.

Huawei P20 Lite 2019 blue

Huawei P20 Lite 2019 Beklenen Özellikleri

Bu seviyedeki son dönemde çıkan Huawei telefonlarında olduğu gibi bunda da Kirin 710 olması bekleniyor. Bunun yanına ek olarak 4GB RAM ve microSD kart ile artırılabilir 64GB depolama alanı olması bekleniyor. 128GB modelinin olabileceği de tahminlerin arasında. Batarya konusunda tahminler 3000mAh yönünde. Bluetooth 5.0, 4G LTE desteği de bulunabilir ve bu özelliklere bakacak olursak işletim sistemi muhtemelen Android 9 Pie olabilir

Ne zaman çıkacağı kesin olmamakla birlikte ürün siyah, mavi ve kırmızı renk seçenekleriyle çıkması bekleniyor. Özelliklere bakılarak tahmin edilen fiyat ise 279 Euro.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler