Cuma, Nisan 26, 2024

Human Fall Flat 26 Haziran Tarihinde Mobil Platform İçin Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC için piyasaya sürülen platform bulmaca türündeki Human Fall Flat, 26 Haziran tarihinde Android ve iOS için çıkışını gerçekleştirecek.

Oyunun Ön Kayıtları Açılmış Durumda

No Brakes Games firması tarafından yapılan ve 22 Temmuz 2016 tarihinde PC için çıkışını gerçekleştiren bu eğlenceli oyun Mayıs 2017’de PlayStation 4 ve Xbox One için, Aralık 2017’de ise Nintendo Switch için piyasaya sürülmüştü.

Her ne kadar 26 Haziran tarihinde çıkacak olsa da şu anda Android ve iOS platformunun mağazasında kendine yer bulan oyununun ön kayıt başvuruları açık.

Oyunun ana amacına bakacak olursak eğer Bob adında ki ana karakterimiz ile oyunun içerisinde bulunan bulmacaları çözerek bölümü geçmek olduğunu diyebiliriz. Online olarak 8 kişiye kadar oynanabilen Human Fall Flat’ın, arkadaşlarınız ile keyifli bir zaman geçirmek için iyi olduğunu söyleyebiliriz. 

dims 1

Steam üzerinde 24 TL gibi güzel bir fiyata sahip olan Human Fall Flat , App Store üzerinde 34.99 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacakken, Google Play Store üzerinde nasıl bir fiyata sahip olacağı ise henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler