Çarşamba, Nisan 24, 2024

Hyper Scape’in açık beta oynanış videosu paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft‘un yeni Battle Royale oyunu olacak olan Hyper Scape, sunduğu ambiyans sayesinde birçok oyuncunun dikkatini çekmeyi başaracaktır. Oyun şu anda uPlay üzerinden indirilebilir durumda.

Hyper Scape, hızlı oyun sevenler için birebir!

Son birkaç yıldır Battle Royale oyunları popülaritesini oldukça artırmış durumda ve neredeyse her geçen ay yeni bir Battle Royale oyununun çıkış yapacağını veya yapım aşamasında olduğunu öğreniyoruz.

hyper scape ubisoft

Oyunun bizlere sunduğu grafikler gerçekten çok hoş duruyor. Paylaşılan video sayesinde oyun hakkında bazı bilgilere erişme şansına sahip olduk. Oyundaki karakterler olsun oyunun geçtiği yerler olsun daha birçok bilgiyi öğrendik.

Oyundaki haritalar 99 oyuncuya kadar destek verecek. Beta sürecinde oyuna dahil olanlara Ubisoft tarafından ücretsiz bir şekilde season pass hediye edilecek. Oyun hakkında genel bir tanım yapacak olursak bu oyunun tamamen hızlı ve renkli olması olur.

hyper scape open beta

Oyunun hikayesi günlük hayattaki zorlu şartlar altından bir şekilde kaçıp sanal dünyalara firar edenlerin bulunduğu yakın bir gelecekte geçiyor. Hyper Scape şimdilik yeni olduğu için oyun hakkında dolu dolu bilgilere bir süre erişemeyeceğiz.

Hyper Scape’in açık beta oynanış videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler