Cumartesi, Nisan 20, 2024

İki Farklı Güçte: Huawei G9 Tüm Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin menşeili Huawei yeni akıllı telefonunu çok yakında satışa çıkartmaya hazırlanıyor. Huawei G9 olarak isimlendirilen telefonun teknik özellikleri de belli oldu. Bir diğer adı ile Huawei Maimang 5 adı ile satılacak olan cihaz, tüm dünyada Huawei G9 olarak isimlendirilecek. Cihazın teknik özellikleri ve piyasa satış fiyatı haberimizde.

Huawei G9’da Neler Yeni ?

Öncelik olarak Huawei G9‘un orta seviyeli bir akıllı telefon olduğunu belirtmemizde fayda var. Qualcomm’un Snapdragon 625 işlemcisinden gücünü alan cihazda iki farklı versiyon bulunacak. İlk versiyonda 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı buluyor. Diğer cihazda ise 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı mevcut.

Huawei-G9
Kamera özelliklerine gelecek olursak eğer her iki modelde de 16 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera yer alacak. microSD kart desteği ile arttırılabilen depolama alanının yanı sıra 3340 mAh batarya mevcut. Android 6.0 Marshmallow yüklü olarak gelen Huawei G9‘da 4G desteği de bulunuyor. Cihazların piyasa satış fiyatı henüz netleşmese de, 4 GB RAM’li versiyonu yurt dışında 389 dolardan satışa çıkacak. Cihazın diğer teknik özelliklerini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Huawei_G9
Huawei G9 Tüm Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler