Cuma, Nisan 26, 2024

Lenovo Moto E3 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo yeni akıllı telefonu Moto E3‘ü resmi olarak duyurdu. Lenovo Moto E3‘e ait olan teknik özellikler ve piyasa satış fiyatı haberimizde. Cihazın değerlendirmesine geçmeden önce “giriş ve orta” seviyeli kullanıcılara hitap edeceğinin altını çizelim.

Lenovo Moto E3 Nasıl Olacak ?

Bundan yaklaşık olarak 3-4 ay önce giriş seviyeli kullanıcılar için üretmiş olduğu Lenovo Vibe C2 modelinden sonra, Lenovo Moto E3 modeli resmi olarak duyuruldu. Cihazda 1 GB RAM yer aldığı gibi, 1280 x 720 piksel ekran çözünürlüğü bulunuyor. Giriş seviyeli kullanıcılar için “idare eder” sıfatındaki bir akıllı telefon olması bekleniyor.

Cihazda 8 GB depolama alanı ve microSD kart ile 64 GB’a kadar yükseltilebilme seçenekleri bulunuyor. 5 inçlik ekranı ve Android 7.0 Nougat’a güncelleme alacağı da iddialar arasında yer alıyor. Ek olarak cihazda 2800 mAh batarya konuşlandırılmış. Zaten bu teknik özelliklere daha yüksek bir batarya koymak aptallık olurdu.

Lenovo-Moto
Cihazın Satış Fiyatı Ne Olacak ?

Eylül ayında tanıtımı gerçekleştirilecek olan Lenovo Moto E3 modeli 99 Sterlin’den satışa çıkacak. Cihazın 99 Sterlin olması hemen akıllarak “Türkiye’de kaç TL olacak ?” sorularını getiriyor. Şuanda 99 Sterlin, Türk Lirası olarak 396 TL’ye tekabül ediyor. Cihazın ekstra TRT Bandrol ve vergi durumlarını da katacak olursak, 699 TL ile 799 TL arasında bir fiyata tekabül edeceğini düşünüyorum.

Kamera tarafına değinecek olursak eğer yeni Lenovo Moto E3 modelinde 8 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor. Ön yüklü olarak Android 6.0 Marshmallow yer alacak, ancak kısa bir süre sonra 7.0’a geçiş yapılabilecek. Tabii firmalar bu durumu önceden söyleyip, sonradan yan çizebiliyorlar. Lenovo Moto E3‘e ait tüm teknik detayları aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Not: Yukarıdaki görsel Lenovo Moto E3‘e ait değildir. Henüz cihazın görüntüleri yayınlanmadığı için temsili fotoğraf kullanılmıştır.

Lenovo Moto E3 Tüm Teknik Özellikler

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler