Perşembe, Nisan 18, 2024

ASUS Zenfone 3 Deluxe Tüm Teknik Özellikleri ve Piyasa Satış Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS yeni akıllı telefonu Zenfone 3 Deluxe modelini Snapdragon 821 işlemcisi ile birlikte tanıttı. Yeni Zenfone 3 Deluxe modelinin tüm teknik özellikleri ve piyasa satış fiyatı haberimizde.

ASUS Zenfone 3 Deluxe’da Neler Yeni ?

Yukarıda da belirtmiş olduğumuz üzere Qualcomm’un Snapdragon 821 işlemcisinden gücünü alan Zenfone 3 Deluxe modeli tanıtıldı. Dünya’nın ilk Snapdragon 821 işlemcili akıllı telefonu olan Zenfone 3 Deluxe modeli toplamda 3 farklı versiyon ile gelecek. Bu versiyonlar tabii ki giriş, orta ve üst segment olarak satışta olacak.

Zenfone 3 Deluxe modellerinin en iyisi 6 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip durumda. Orta segmentteki Deluxe modeli ise yine 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile geliyor. Giriş seviyesi olarak nitelendirilen son cihazda ise 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı bulunuyor.

asus-zenfone-3-deluxe-on
Cihazın teknik özelliklerini aşağıdaki tablodan detaylı olarak inceleyebileceğiniz gibi, 5.7 inç ekranı ve 23 Megapiksellik arka kamerası cihazı rakiplerine nazaran bir adım öne çıkartmaya yetiyor. Ayrıca 3000 mAh batarya ve USB Type-C bağlantıları da mevcut. Asus Zenfone 3 Deluxe modellerinin piyasa satış fiyatı ise şu şekilde olacak;

❱ Giriş seviyeli Zenfone 3 Deluxe: 497 dolar

❱ Orta seviyeli Zenfone 3 Deluxe: 559 dolar

❱ Üst seviyeli Zenfone 3 Deluxe: 776 dolar

zenfone-3-deluxe
Asus Zenfone 3 Deluxe Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

10 YORUMLAR

  1. Hocam bir şey sorucam size; her şey çok iyi ama batarya düşük kalmış zen 2 kullanıyorum ama zen 3 te batarya sıkıntı olcak gibi yeni işlemci Snapdragon 821 ve 6GB ram bataryayı yormaz mı sizin düşünceniz ne ?

    • Merhaba,

      Açıkçası biz de cihazda en az 3500 mAh batarya bekliyorduk. Bu teknik özelliklere 4000 mAh rahat gitmesi gerekli. Bu şekilde neden bir politika yürüttüklerine dair bir bilgimiz yok..

  2. Hocam her çıkanın fiyati düşüyor,abim lg g4 ü 1.850 küsür almıştı telefon şimdi 1.300 küsüre falan satılabiliyor,ama şu trt vergisi falan 1.500desek,zenfone 3 deluxe de bi 3000tlyi geçecektir,telefon güzel eyvallah ama snapdragon 821e ve 6gbrame 3000mah lion batarya olmamış be hocam yakıştıramadım ASUS gibi bir firmaya..

  3. Hocam aslında Asus biraz çılgın fiyatlarla girip düşüşe geçicek bence ülkemizde asus biraz yüksek tutmuş fiyatı 2000 üstü fazla satacağını sanmıyorum. Telefonun kötülüğünden değil bu arada kimse Asus telefona güvenmiyor o yüzden yoksa kötü telefon değiller..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler