Perşembe, Nisan 25, 2024

İlginç İddia: D&R Amazon’a Satılıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon‘un ayak sesleri uzun süredir duyuluyor ve söz konusu firma hakkında sürekli gelişmeleri sizlere aktarıyordum hocalar. Ancak dün CHP’li Vekil Barış Yarkadaş D&R‘ın Amazon‘a satacağını ve böylece yayıncılık faaliyetlerini tamamen bitireceğini belirtti. Peki bu iddianın aslı astarı var mı?

“Düşük Bir İhtimal”

Yorumlayan uzmanlara göre D&R’ın Amazon‘a satılma olasılığı düşük. Zira Amazon gibi bir devin mağazacılık faaliyetlerinde şimdiye kadar olmadığı için, bu saatten sonra da Türkiye’de başlamayacağı konusu konuşulmaya devam ediliyor.

Ancak CHP’li Milletvekili Barış Yarkadaş‘ın atmış olduğu bu tweet ortalığı gerçekten karıştırdı. Bilgiyi nereden aldığı şuan için bilinmiyor ama, eğer bu iddianın arkası güçlü ise Amazon gibi bir devi perakende mağazacılıkta görebiliriz. Üstelik Amazon tabelaları ile hemen hemen her AVM’de görmek açıkçası insana ‘neden olmasın? gayet iyi olur.’ yorumlarını yaptırıyor.

Hatırlarsanız Doğan Medya Grubu bir kaç gün önce Milliyet ve Vatan gibi devler satılmış, Demirören Holding bünyesine geçmişti. D&R’da baktığımız zaman, yine Doğan Medya Grubu bünyesinde yer alan ve yıllardır faaliyetlerini sürdüren başarılı bir mağaza zinciri.

baris yarkadas amazon aciklamasi

“Hepsi tesadüf mü?”

Uzmanlar şuan için düşük bir ihtimal olduğunu söylese de, ben ihtimal olduğunu düşünüyorum. Açıkçası Doğan Medya Grubunun bu kadar satışından sonra D&R‘ın da Amazon gibi bir deve gideceği ihtimali bana daha ağır basıyor. Çok yakın zamanda Türkiye’de faaliyetlerine resmi olarak başlayacak olan Amazon, bakalım bizleri yine şaşırtacak mı?

Önemli Detay: Eğer bu satın alma Amazon nezlinde resmi olarak gerçekleşirse, sizlere burada bahsettiğim olayların gerçekleşmemesi için de hiçbir neden kalmayacak. Sonrasında ise Türkiye’deki tekel e-ticaret firmaları büyük sıkıntılara girebilir.

Konu hakkında güncel bilgiler gelmeye devam ettikçe, bu konuyu tekrar güncelleyeceğim hocalar. Eğer bu konu ile ilgili aklınızda herhangi bir soru işareti varsa, aşağıdaki yorum bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

Twitter’da da konu öylesine derinleşti ki, arlarından çektiğimiz bazı mesajları da sizlerle paylaşıyoruz;

Kaçacaklarını İddia Edenler Oldu

amazon dr yorumlar 006

Amazon’un Haberinin Olmadığını Söyleyenler de..

amazon dr yorumlar 005

Çok Doğru 😀

amazon dr yorumlar 004

Ne kadar uzun??

amazon dr yorumlar 003

Üsküdar Önemli..

amazon dr yorumlar 002

En Büyük Soru İşareti de bu..

amazon dr yorumlar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler