Salı, Eylül 10, 2024

Instagram Gönderi Sınırı Genişletildi! Yeni Dönem

Instagram çoklu gönderi sınırını genişletti. Artık tek gönderide 10 yerine 20 fotoğraf ya da video paylaşımı yapılabilecek.

Paylaş

Instagram şu sıralar ülkemizde erişim engeliyle karşı karşıya. Henüz platformun ne zaman açılacağı belli değil. İstenen şartlara uyulacak mı o bile net değil. Ülkemiz için durum belirsizliğini korusa da platform bir yandan kendini geliştirmeye devam ediyor. Son yapılan duyuru, platforma istenen bir özelliğin daha geldiğini gösterdi. Yeni güncelleme ile Instagram’da tek bir gönderide 20 fotoğraf ya da video kullanılabilecek.

Instagram Çoklu Gönderi Paylaşımının Sınırını Arttırdı

Eski sistemde bir gönderide çoklu fotoğraf ya da video paylaşımı yapmak istediğiniz zaman, maksimum 10 fotoğraf ya da video eklemesi yapabiliyordunuz.

Bir nevi 10 fotoğraflık bir albüm yapmanız mümkün oluyordu. Şimdi ise bu paylaşımın sınırı genişletildi. Artık kullanıcıların 10 yerine 20 fotoğraf ve video paylaşması mümkün olacak.

BENZER:  TikTok için Yeni Bir Dönem Başlıyor

Böylece tek bir paylaşımda çok daha fazla fotoğraf ya da videoyu takipçilerinizle buluşturabileceksiniz.

Instagram Çoklu Gönderi
Instagram Çoklu Gönderi paylaşımlarının sınırını değiştirdi

Albüm paylaşımının sınırlarını genişleten güncellemenin küresel olarak yayınlanmaya başladığını da belirtelim. Fakat yeni özelliğin tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alabilir.

Güncelleme kademeli olarak sunulacak. Ülkemiz kullanıcıları için güncellemenin ne zaman geleceği de net değil. Öncelikle erişim yasağının kalktığını görmemiz lazım. Ne yazık ki bunun için ne kadar süre geçmesi gerektiğini de bilmiyoruz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler