Cumartesi, Nisan 27, 2024

iOS 14 ile Çoklu Görev Arayüzü Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Büyük ekranlı bir telefona sahip olmanın birkaç dezavantajı olsa da, daha büyük ekranlı akıllı telefonlar üreticilere sağlam çoklu görev özellikleri sağlama fırsatı verir. Ve Apple, şimdi 6.5 inç ekran boyutuna sahip akıllı telefonlar ürettiği için fırsatı kaybetmekle ilgilenmiyor gibi görünüyor.

iOS 14’ün sızdırılmış dahili geliştirme sürümüne göre Apple şimdi iOS 14 için yeni bir çoklu görev kullanıcı arayüzü üzerinde çalışmalar sergiliyor. Aşağıda yer verdiğimiz videodan da görebileceğiniz üzere yeni Çoklu Görev Kullanıcı Arayüzü iPad cihazlarda görmeye alışık olduğumuza oldukça çok benziyor. Yeni kullanıcı arayüzü, iOS 13 sürümünde tekli büyük küçük resim sırasına göre iki sıralı listeleme yaparak uygulama küçük resmini küçülterek sergiliyor.

Videonun orijinal olup olmadığı tam olarak açık olmasa da, Apple meraklıları ve ünlü sızıntı uzmanı Ben Geskin, yeni çoklu görev arayüzünün Apple’ın iOS 14 sürüm güncellemesine ekleyeceği yeni özelliklerden biri olacağı görüşüne sahip.

Kullanıcılar ve sızıntı uzmanları iOS 14 sürümünden çok fazla yenilik ve özellik bekliyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda bizi ne tür sızıntılar bekliyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler