Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Adobe, Photoshop’un 30. Yaşını Yepyeni Özellikler Kutluyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Adobe bugün itibari ile, masaüstünde ve iPad’de Photoshop için birkaç yeni özellik ile dünyanın en popüler fotoğraf düzenleme aracı olan Photoshop’un 30. doğum gününü kutluyor. iPad için Photoshop uygulaması, Nesne Seçimi aracı, Tür ayarları ve daha fazlasının eklenmesiyle büyük bir güncelleme alıyor.

Yeni Nesne Seçimi aracı, daha karmaşık görüntülerde seçim süreci üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlar. Örneğin, birden çok nesnesi olan resimleriniz varsa, nesnenin etrafına dikdörtgen bir bölge veya hatta ham bir kement çizebilirsiniz ve Nesne Seçimi aracı seçilen bölgedeki birincil nesneleri otomatik olarak bulur ve seçer.

Windows’a ve MacOS’e neler geldi?

Windows’taki Photoshop için bu yeni güncelleme içeriğe uygun dolgu çalışma alanı geliştirmeleri getiriyor. Artık çalışma alanından ayrılmadan birden fazla seçim yapabilir ve birden çok dolgu uygulayabilirsiniz. Adobe, Lens Bulanıklığının çıktı kalitesini ve performansını da geliştirdi. Mac’teki Photoshop için Adobe yeni karanlık mod ekledi. Windows ve Mac için Photoshop ayrıca daha akıcı ve sorunsuz bir fare deneyimi ile bazı önemli performans geliştirmeleriyle birlikte geliyor.

Kaydırma ve yakınlaştırma gibi etkileşimler tıklandığında daha yumuşak ve daha duyarlı olur. Daha büyük belgelerdeki ve tuvalin etrafını sıkıştırmak için el aracını kullanırken en büyük artışları göreceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler