Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iOS 16.4.1 Yayınlandı! Yeni Sürümle Neler Geldi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS 16.4 güncellemesi çok yakın bir zaman önce yayınlanmıştı. Yeni güncelleme sonrasında ülkemizde 5G desteği gibi önemli değişiklikler gördük. Fakat bu sürümde bazı sorunlar da ortaya çıktı. Şimdi de bu sorunları giderecek olan iOS 16.4.1 güncellemesi yayınlandı.

Yeni güncelleme sonrasında tam olarak neler değişti bir bakalım istiyorum ve hızlıca sürüm notları kısmına geçiş yapıyorum.

iOS 16.4.1 ile Neler Değişti?

Güncellemenin boyutu ile işe başlamak gerekiyor. iPhone akıllı telefonları için gelen güncelleme 300 MB civarlarında bir boyutla karşımıza çıkıyor.

Güncellemenin sürüm notlorında ise iki ayrı ana sorundan söz edilmiş. Sürüm notlarına göre iOS 16.4.1 güncellemesi sonrasında;

  • Siri’nin bazı sorulara yanıt vermemesi ve çalışmaya son vermesi sorunu giderilmiş.
  • Emojilerde yaşanan farklı ten renklerinin görünmemesi sorunu ortadan kaldırılmış.
  • Genel performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri de yapılmış.

iOS 16.4.1

Buradan da anlayacağınız gibi yeni sürüm birkaç hata düzeltmesi dışında önemli bir yenilik sunmuyor. Yeni güncelleme için sürüm notları dışında bir yenilik keşfedecek olursak yine haberimizi güncelleriz.

Şimdilik gündemde iOS 16.5 güncellemesi var diyebiliriz. Aslında yeni sürümde de çok değişiklik beklemiyoruz ama Apple, güncellemenin final sürümü gelene kadar sürprizler yapabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler