Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iOS 17 ile Yapılacak Yenilikler Ortaya Çıkmaya Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS 17 için çok kısa bir süre kaldı. Yeni işletim sistemi Haziran ayında duyurulacak. WWDC 2023 etkinliği sonrasında ortaya çıkacak yeni işletim sisteminin nasıl yenilikler sunacağı konusunda da detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Ortaya çıkan son bilgilere göre yeni işletim sisteminin ilk değişikliği denetim merkezinin yenilenmesi olacak. iPhone modelleri için önemli olan değişiklik, genel tasarım yapısını da etkileyecek gibi duruyor.

iOS 17 ile Denetim Merkezine Yeni Düzen

Macrumors tarafından paylaşılan bilgilere göre denetim merkezi yeniden tasarlanacak. iOS 11 sürümünden bu yana kullanılan ana tasarım yapısı da böylelikle değişmiş olacak. iOS 17 işletim sisteminin denetim merkezi tasarımında nasıl bir yapı kullanılacağı konusunda ise bilgiler yok.

Yani denetim merkezinin yeniden tasarlanacağı belirtiliyor olsa da tam olarak nasıl bir tasarım değişikliğinden söz edildiği konusunda detay yok.

iOS 17

Mevcut denetim merkezi tasarımını düşündüğümüz zaman, Apple’ın zaten işlevsel bir menü yapısı sunduğunu söyleyebiliriz. İstediğiniz ayara ya da istediğiniz butona kolayca ulaşabiliyorsunuz. Muhtemelen yeni tasarımda da benzer bir dizilimin ve işlevsellik olur diye düşünüyoruz. Artık değişimin ne boyutta olduğunu WWDC 2023 etkinliğinden sonra göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler