Cuma, Nisan 19, 2024

iOS 16’nın Yeni Pil Simgesi macOS’e Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devleriden Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 16’nın yeni bir betasını yayınlayarak çentikli ekrana sahip iPhone modellerindeki pil simgesini yenileyerek Pil Yüzdesi özelliğini tekrardan kullanıma sundu.

Mevzubahis iOS 16 güncellemesinden hemen sonra ise geliştirici Rony Fadel ise macOS’teki Piller uygulamasında yeni bir özellik yayınladı ve bu özellik sayesinde Mac’teki menü çubuğunun pil simgesini tıpkı iOS 16 betasındaki gibi yenileyebiliyorsunuz.

ios 16 battery icon pch cover
iOS 16'nın Yeni Pil Simgesi macOS'e Geliyor! 2

Mac için Piller (Batteries) isimli üçüncü parti uygulama, bir iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods, Beats ve diğer Bluetooth aygıtlarının pil yüzdelerini macOS menü çubuğunda görüntülemenizi sağlayan kullanışlı bir yardımcı uygulama. Uygulama ayrıca Mac’teki cihazlar için düşük pil bildirimleri de sağlayabiliyor.

Uygulamanın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki fiyatı 8,99 ABD doları ve Setapp abonelik paketinin bir parçası olarak da kullanılabiliyor. Batteries uygulamasını 14 gün boyunca deneyebilir ve ardından beğenirseniz tek seferlik 149 TL ödeyerek kullanabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler