Cuma, Nisan 19, 2024

iPad’in Tasarımı Gelecek Sene Değişebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple‘ın yeni nesil iPad Air ve iPad Mini modelleri modern bir tasarım anlayışına sahipken temel iPad modeli geçmişten günümüze kadar hep aynı eski kalın çerçevelere sahip ve ikonlaşan, kullanıcılarının aşina olduğu dairesel bir Ana Sayfa düğmesini barındırır ancak Apple’ın önümüzdeki yıl iPad’in mevcut tasarımını yenileyeceği bildiriliyor.

Haber Yazarı @dylandkt‘a göre şirketin, 2022 yılının sonunda aynı eski tasarıma sahip 10. nesil iPad modelini tanıtması bekleniyor. Yeni nesil iPad selefine çok benzeyecek olsa da, önceki modele göre daha güçlü bir A14 Bionic yonga seti tarafından güç alacak ayrıca Apple’ın yeni nesil temel iPad modelinde 5G, Bluetooth 5 ve Wi-Fi 6 teknolojilerini sunacağı iddia ediliyor.

iPad nesil 10
iPad'in Tasarımı Gelecek Sene Değişebilir! 2

10. nesil temel iPad’in önceki model ile aynı 10.2 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması bekleniyor fakat iddialarda bulunan yazar ekran çözünürlüğü başta olmak üzere teknik detaylardan bahsetmedi ama yine de 1620×2160 piksel çözünürlüğe sahip olmasını bekliyoruz.

Bu sebepten ötürü Apple’ın yenilenmiş temel iPad tasarımını görmek için bir sene daha beklemek zorundayız. Bu arada 2023 yılı, Apple’ın iPhone 11 modeline oldukça benzediği söylenen yenilenmiş bir tasarıma sahip iPhone SE 3 modeli tanıtması da bekleniliyor. Şirket iPhone, iPad ve Watch modellerinde başlattığı tasarım değişikliliğini 2023 yılı itibariyle geride kalan cihazlarına da uygulamayı hedefliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler