Cuma, Nisan 19, 2024

iPhone 11, XS Modeli ile Aynı RAM’e Sahip!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, geçtiğimiz hafta (10 Eylül 2019 saat 20.00 suları) yeni iPhone serilerini tanıttı. Şirket işlemci, kamera sensörleri ve ekran çözünürlüğü gibi bu cihazların neredeyse tüm özelliklerini yayınlarken, RAM ve batarya boyutları bilinmiyordu.

Şimdi ise Çin sertifikasyon site, TENAA sayesinde, bu özellikleri biliyoruz. Her üç telefonda da (iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max) 4GB RAM’e sahip.

Bu teknoloji 10 Eylül öncesindeki son nesil iPhone modelleri ile aynı miktardad. Bu pek önemli değil çünkü Apple, teknik özellikler sayfalarının ve karşılaştırma ölçütlerinin size ne söylediğinden bağımsız olarak, iPhone’larının bu cihazlar için tasarlanmış uygulamaların çoğunda iyi performans göstermesini sağlar.

İşte üç telefonun da batarya büyüklüğü:

    • iPhone 11: 3,110 mAh batarya (+5.7% vs. XR)
    • iPhone 11 Pro: 3,046 mAh batarya (+14.5% vs. XS)
    • iPhone 11 Pro Max: 3,969 mAh batarya (+25% vs. XS Max)

TENAA sertifikaları, telefon şirketlerinin Çin’de telefon satmak için ihtiyaç duydukları bir belge olduğundan bu bilgilere güvenmekte sorun yaşamak pekte problem olmamalı.

Apple, iPhone 11’in iPhone XR’dan daha iyi bir pil ömrüne sahip olduğunu iddia ediyor, 11 Pro’nun iPhone XS’den dört saat daha fazla pil ömrü var ve 11 Pro Max’in iPhone XS Max’tan beş saat daha fazla pil ömrü var. Reklamı yapılan batarya ömründe bir iyileşme elde etmeseniz bile, şartnamelere göre kesin bir artış olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler