Cuma, Nisan 26, 2024

iPhone 14 Pro’ya Ait Şemalar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gün önce ortaya çıkan iPhone 14 Pro görüntüleri, tasarımında değişikliliğe gidilmiş bir ekranı gösteriyordu. CAD tabanlı görüntüler, FaceID sensöleri için hap şeklinde bir çentik ve ön kamera için başka bir yuvarlak çentiğe sahipti. Çin merkezli sosyal medya platformu Weibo üzerinde paylaşılan şema, önceki sızıntılar ile uyuşuyor.

Şemalar aynı zamanda ekran haricinde akıllı telefona ait tüm boyutları gün yüzüne çıkarıyor. iPhone 14 Pro’nun kalınlığı iPhone 13 Pro ile kıyaslandığı zaman 0,20mm’lik bir kalınlık artışına sahip olacak. Eğer şemalar nihai cihaz ile uyuşursa yeni çentik tasarımı önceki çentik dizaynına göre ekran alanından fazla götürmeyecek.

iphone 14 pro şema
iPhone 14 Pro'ya Ait Şemalar Ortaya Çıktı! 2

Tasarım tarafına baktığımız zaman çentik dışında iPhone 13 ile aynı tasarım olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda şemaların çıktığı rapora göre bu yeni çentik tasarımı yalnızca iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde kullanılacak, görünen o ki şirket yeni nesil iPhone ailesinde yeni bir şeyler deneyecek çünkü önceki raporlarda A16 Bionic yonga setinin yalnızca iPhone 14 Pro modellerinde kullanılacağı söyleniyordu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler