Salı, Mayıs 14, 2024

iPhone 15 Fiyatı Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Haftalar sonra iPhone 15 serisi ile tanışacağız. Resmi tanıtımda doğrulanmasını beklediğimiz birçok özellik var. Özellikler bir yana tabii ki yeni telefonlarının fiyatlarının nasıl olacağı da merak ediliyor. İşte bu konuda da sürekli sızıntılar geliyor. En son ünlü analist Tim Long, iPhone 15 fiyatı konusunda önemli bilgiler paylaştı.

Paylaşımlara bakacak olursak söz konusu serinin fiyatları beklentilerin çok da üzerinde olmayacak. Temel modeller ile Pro modeller arasındaki fiyat farkı dikkat çekecek diyebiliriz.

iPhone 15 Fiyatı Nasıl Değişecek?

iPhone 15 serisinin fiyatlarının, geçen sene sunulan modellerle aynı kalacağı belirtiliyor. Muhtemelen fiyatı sabit tutulan akıllı telefonlar geldiği zaman iPhone 14 temel modelleri de satıştan kaldırılacaktır. Diğer tüm fiyatlar için de hemen aşağı bir tablo ekliyoruz.

Yeni ModellerBeklenen FiyatEski ModelFiyat
iPhone 15 Pro Max1.299 dolariPhone 14 Pro Max1.099 dolar
iPhone 15 Pro1.099 dolariPhone 14 Pro999 dolar
iPhone 15 Plus899 dolariPhone 14 Plus899 dolar
iPhone 15799 dolariPhone 14799 dolar

iPhone 15 Fiyatı

iPhone 15 Pro modellerinde karşımıza çıkacak fiyatın biraz daha yüksek olduğunu görebiliyoruz. Ünlü analist bu farkın yeni kamera lensi gibi donanım değişikliklerinden oluşabileceğini belirtiyor. Tabii ki seri tanıtılmadan tam olarak fiyatları bilmek mümkün değil. Ancak bu fiyatlar gerçekse, ülkemiz fiyatları ne olur kısmının düşündürücü olduğunu da söylemek lazım.

Zira döviz kurunun durumu ortada. Mevcut modellere bile sürekli olarak zamlar geliyor. Yeni modellerin daha pahalı olması, fiyat performans dengesindeki makasın biraz daha açılmasına neden olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler