Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 15 Serisi Tek Fotada Yan Yana Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 15 akıllı telefonları için sayaç işlemeye başladı. Yeni akıllı telefonlar Eylül ayında yapılacak olan lansmanla beraber duyurulacak. Bu aralıkta telefonlara gelecek olan özellikler ve tasarım değişikliklerine ilişkin çok sayıda paylaşımda yapıldı.

Çok büyük bir sürpriz olmazsa Apple’ın yeni akıllı telefonunun nasıl bir tasarım sunacağını biliyoruz. İşte tasarım iddialarını güçlendirecek bir sızıntı daha gerçekleşti. Yeni akıllı telefon serisi, tek bir fotoda karşımıza çıktı.

iPhone 15 Nasıl Bir Seri Olacak?

Görsellere bakacak olursak yeni iPhone serisinde 4 telefon göreceğiz. Bunlardan ikisi biraz daha geniş ekranlı olan Plus ve Max modelleri olacak.

Yayınlanan görsellerde tüm modellerde dinamik ada alanının kullanılacağını görüyoruz. Tam olarak arka tasarıma ilişkin bir görsel yok ama önden gördüğümüz artık tüm modellerin dinamik ada ile geleceği.

Burada telefonların farkı ProMotion ve Always-On teknolojileri olacak. Pro modellerinde bu teknolojiler de bulunacak.

iPhone 15

Sızdırılan bir başka görüntüde de yeni akıllı telefonların yandan duruşu gösteriliyor. Baktığımız zaman iPhone 15 serisinin yine eski seriye çok benzer kamera alanıyla geleceği anlaşılıyor.

Sadece Pro Max modelinde biraz daha farklı bir yapı var gibi gözüküyor. Son olarak katı hal adı verilen ve bir ara çok konuşulan tuş tercihinin de değiştirildiğini ekleyelim.

iPhone 15

Yayınlanan bu görseller iddialarda olduğu gibi Apple’ın eski tuş tasarımını devam ettireceğini ortaya koyuyor. Birebir telefonlar üzerinden hazırlandığı iddia edilen maketlerin görsellerinden ortaya çıkan detaylar bu şekilde. iPhone serisi yeni yüzüyle gerçekten bekleneni verecek mi bunu tanıtım sonrasında değerlendireceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler