Cumartesi, Temmuz 27, 2024

OnePlus 12 için Yeni Görseller Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus 11 ile amiral gemisi yarışında kendisine yer bulan OnePlus, şimdi de OnePlus 12 akıllı telefon modeli için hazırlıklarını sürdürüyor. Önümüzdeki yıl için amiral gemisi olarak gösterebileceğimiz akıllı telefon için teknik özellikler açısından da yeni paylaşımlar yapılmaya başlandı.

En son telefonun tasarımını gösteren render görselleri ve teknik özellik detayları sızdırıldı. Görseller telefonun kamerası için de önemli bilgileri ortaya koyuyor.

OnePlus 12 Nasıl Bir Tasarım Kullanacak?

Görüntülere baktığımız zaman, ön kısımda tamamen çerçevesiz bir ekran yapısının karşımıza çıktığını görüyoruz.

Hafif kavisli olan ekranda, üst ve alt bölümlerde de herhangi bir çerçeve alanının olmadığını anlıyoruz. Ekrana gömülü olarak gelen kameranın da çerçeve alanını genişletmediğini belirtelim.

Burada telefonun ekran boyutunun ise 6.7 inç gibi bir boyut olacağı ve OLED panel kullanılacağı da sızan bilgiler arasında.

OnePlus 12

Geçelim yeni akıllı telefonun arka kısmında sunulan tasarıma. Burada da periskop kamera kullanımı öne çıkıyor. Geniş periskop kamera modülü içerisinde 3 kamera yer aldığını göreceğiz. 50 MP + 50 MP değerinde çift arka kamera dışında 64 MP OmniVision periskop kamera da karşımıza çıkacak.

Böylece OnePlus akıllı telefonlarında da periskop kamerayı görmüş olacağız. Zaten arka kapak tasarımına baktığımız zaman da telefonun ne kadar farklı bir havası olacağını görüyoruz.

Gelelim teknik kısımda nelerle karşılaşacağımız bölümüne. Burada da Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinin başı çekeceğini belirteyim. Tam bir amiral gemisi akıllı telefonu olarak kendisini gösterecek modelde 100W ve 150W hızlı şarj olacağını da eklemiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler