Pazar, Haziran 30, 2024

iPhone 16 Pro Max Modeline İlişkin İlk Fotoğraf Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi serisi akıllı telefonların en iddialı modeli olan iPhone serisi için yeni model hazırlıkları başladı. Haliyle hazırlıklarla beraber yeni akıllı telefonların teknik özellikleri de sızmaya başladı. En son iPhone 16 Pro Max için bir sızıntı gördük ki bu sızıntı telefonun olası tasarımını gösterdi.

iPhone 16 Pro Max ile Kamera Alanı Yenilenebilir

Telefonun model görsellerine dayandığı iddia edilen sızıntıya göre, yeni akıllı telefon modelinde kamera alanında çerçeve şeklinde yerleştirilmiş olan flaş ışığını göreceğiz.

Kamera alanı mevcut modellere göre çok değiştirilmeyecek gibi duruyor. Buna karşın kamera alanının etrafına yerleştirilen flaş ışığı, düşük ışıkta çekim kalitesini arttırma konusunda etkili olabilir. LED flaş yerleşimi dışında ön kısma geçtiğimiz zaman ise çok tanıdık bir tasarım yapısının sunulacağını görüyoruz.

iPhone 16 Pro Max

Dinamik ada çentik alanını kullanacak iPhone 16 Pro Max, neredeyse iPhone 15 Pro Max ile aynı tasarım hatlarına sahip olacak.

İlk sızıntılar gösteriyor ki kasada çok büyük değişim yok ama ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre teknik anlamda telefonlarda ciddi bir değişim olacak. Özellikle yapay zekanın öne çıkarılacağı bazı önemli değişiklikler göreceğiz. Siri’ye gelecek güncellemeler bu konuda önemli bir etki gösterecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler