Perşembe, Eylül 12, 2024

iPhone 16 Serisinin ve SE 4 Modellerinin Sayfa Tasarımları Sızdırıldı

Eylül ayında lansmanı gerçekleşecek olan iPhone 16 serisi, ve bir çok sızıntısı ile karşımıza çıkan SE 4 modelinin ürün sayfaları Çin medyasında sızdırıldı.

Gözler önüne sunulmasına az bir zaman  kalan iPhone 16 serisi ve SE 4 modellerinin Çin bölgesinde, ürün sayfalarında gözüktüğü öne sürülüyor. Paylaşılan görüntüler hızlı bir şekilde sosyal medyada yayıldı.

iPhone 16 Serisinin ve SE 4 Modellerinin Sayfa Tasarımları 

Sızıntı olduğunu ve resmi bir doğrulama taşımadığını belirtmekte fayda var. Ancak görsellere bakıldığı zaman 16 serisinin bazı özelliklerini doğruladığını söyleyebiliriz.

iPhone 16 Serisi 

Sızıntıları doğru olarak kabul edip yola çıktığımız zaman seride A18 bionic işlemcisinin ev sahipliği yapacağını görmekteyiz. 48 MP değerinde ultra ince kamera yapısına sahip olacağı belirtilmekte.

Renk seçenekleri sayfasına baktığımız zaman beyaz, siyah, mavi, sarı renkleri bulunuyor. Bundan ötürü Pro ve Pro Max modellerinde renklerin özel kılınmış olduğu düşünülüyor.

BENZER:  Fiyatıyla Kıskandıracak: Moto G Play (2024) Duyuruldu!
iPhone SE 4
iPhone SE 4 Sayfa Tasarımı

iPhone 4 SE 

iPhone SE 4’e geldiğimiz zaman ise ekranda Face Id’nin bulunduğunu görüyoruz. Çentikli ekran yapısını görüyoruz. iPhone 14 ile benzer bir tasarıma sahip olacağı iddia edilen modelde A18 bionic işlemciye yer verileceği söylenmekte.

iPhone sınıfında fiyat performans kategorisinde yer alacak olan SE 4 modeline dair bir yeni sızıntı ise 599$’lık fiyatı ile raflarda yerini alması bekleniliyor.

iPhone 16 ve SE 4’e dair; 

İlginizi çekebilir: iPhone 16 Pro ve Pro Max’in Bataryası Nasıl Olacak?

İlginizi çekebilir: iPhone 16 Tanıtılmadan Videosu Geldi

İlginizi çekebilir: iPhone SE 4’ün Özellikleri Gözüktü

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler