Cuma, Nisan 26, 2024

iPhone 7 Plus Benchmark Rekoru Kırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple‘ın bugün San Francisco’da düzenlemiş olduğu etkinlik ile iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini tanıttı. Cihazlarda kullanılan yeni nesil işlemcisi A10 hakkında Benchmark test sonuçları gelmeye başladı. Elde edilen verilere göre Apple A10 şuanda üretilen en güçlü işlemci olmaya aday!

iPhone 7 Plus Benchmark’ı Yıktı

Yeni nesil iPhone modellerinde kullanılan Apple A10 işlemcisi Türkiye’de her ne kadar pahalı olarak satılsa da, yurt dışında epey bir ilgi görecek gibi. iPhone 7 Plus modeli için yapılan Geekbench 4 ve Benchmark test sonuçları yayınlandı. Verilere baktığımızda iPhone 7 Plus geçtiğimiz sene yayınlanan iPhone 6S ve 6S Plus modellerine fark atış durumda.

Şuanda bataryalarında sıkıntı yaşayan Galaxy Note 7’nin de üzerinde puan alan iPhone 7 Plus, donanımsal anlamda çok fazla fark olmadan nasıl “en iyi şekilde optimizasyon” yapılabileceğini bir kez daha göstermiş oldu. Her zaman söylüyoruz; bir akıllı telefonun teknik özelliklerinin mükemmel olması o cihazı en iyisi yapmıyor ne yazık ki. Bu tabuyu ise Apple çok güzel şekilde yıkmayı başarıyor.

iphone-7-plus-benchmark

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler