Cuma, Mart 29, 2024

iPhone 7 ve iPhone 6S Detaylı Karşılaştırması

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 7 güzel bir lansman ile Tim Cook’un ellerinde yükselerek tüm dünyaya mesajlarını verdi. Yeri geldi eleştirdik, yeri geldi yeni özellikleri çok sevdik ama sonuç aynıydı. Apple yine ortaya harika bir akıllı telefon çıkartmıştı. Şimdi kullanıcıların akıllarında “iPhone 7 almalı mı ?” sorusu geziyor. Biz de iPhone 7 ile iPhone 6S‘i tüm teknik özellikleri ile karşı karşıya getirdik.

Daha Güçlü İşlemci, Suya Dayanıklı Gövde

iPhone 7 tanıtımının hemen ardından bizde iPhone 6S‘i karşı karşıya getirmek istedik. Cihaz tasarım açısında önceki seriye çok benziyor gerçekten. Ancak sahip olduğu yeni çizgiler ve ince detaylar bizi iPhone 7‘ye çekiyor. IP67 sertifikası ile birlikte 1 metre derinlikte 30 dakika boyunca suya dayanıklı bir şekilde kullanım imkanı sunuyor. Kamera tarafında da çok daha iyi bir performans bizleri bekliyor. 

Şimdi dilerseniz iPhone 7 ve iPhone 6S‘in donanım, yazılım, kamera ve teknik özelliklerine yakından bir göz atalım.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler