Cumartesi, Nisan 27, 2024

iPhone 7’nin Yurtdışı Fiyatı Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 7‘nin yurtdışı satış fiyatı yayınlandı. Weibo üzerinde paylaşılan görselde iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro modelleri yer alıyor. İşte sızdırılan yeni iPhone 7 fiyat listesi ve detayları.

iPhone 7 Satış Fiyatı Ne Kadar Olacak ?

iPhone 7 modelinin 16, 32 ve 128 GB depolama seçenekleri ile birlikte geleceğini sizlerle paylaşmıştık. Bugün Weibo üzerinde yayınlanan fiyat sızdırılmasında iPhone 7 32 GB modeli 5.238 yuandan (802 dolar), iPhone 7 Plus modeli 6.088 yuandan (924 dolar) ve iPhone 7 Pro modelinin 32 GB‘lık versiyonu 7.088 yuandan (1075 dolar) satışa çıkartılacağı yayınlandı. Listeye baktığımızda sürpriz bir şekilde iPhone 7 Pro modelinin de eklendiğini görüyoruz. Daha önceden gündeme gelmeyen bu modelin detaylarını da yakında sizlerle paylaşmış olacağız.

iPhone-7-Fiyat
iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro modellerinin satış fiyatları olduğu iddia edilen görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu modellerin Türkiye fiyatlarını şuanki yayınlanan fiyatlar ile karşılaştırdığımızda şu şekilde bekliyoruz:

❱ iPhone 7 (32 GB): 2899 TL

❱ iPhone 7 Plus: 3299 TL

❱ iPhone 7 Pro (32 GB): 3499 TL

Geçtiğimiz haftalarda hatırlarsanız Tim Cook Hindistan’da iPhone modelleri ile ilgili bir söyleyişi gerçekleştirmiş ve iPhone modellerinin pahalı olduğunu kabul etmişti. Ayrıca indirime gideceklerinin sinyallerini de verdiğini söylemişti. Fakat yeni iPhone 7 modellerinin fiyatlarına baktığımızda pek de indirim değil, bindirime devam edildiğini görebilmek mümkün.

iPhone-7-Ne-Kadar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler