Salı, Nisan 23, 2024

Yeni Amiral Apple iPhone 7 Teknik Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

 

Eylül ayında tanıtılacak olan yeni iPhone 7 modeli için geri sayım çoktan başladı. iPhone 7 özellikleri hakkında şimdiden kullanıcılar merakla araştırmalara başladığı gibi, cihazın resmileşen teknik özellikleri de internette yayınlandı. İşte o çok beklenen iPhone 7 teknik özellikleri, piyasa satış fiyatı ve detayları haberimizde.

iPhone 7 Teknik Özelliklerinde Bizleri Neler Bekliyor ?

Giderek iPhone fiyatlarının tavan yaptığını gördüğümüz şu yıllarda, geçtiğimiz hafta Apple’ın CEO’su Tim Cook’un “Apple fiyatları pahalı, kabul ediyorum.” söyletisinden sonra, fiyatlarda ucuzlamaya gideceklerinin sinyallerini vermişlerdi. iPhone 7 için geri sayım devam ederken gözler teknik özelliklerinde ve piyasa satış fiyatında tabii ki.

Apple iPhone 7 serisinde iki farklı ekran boyutu ile kullanıcıların karşısına çıkacağı gibi, iPhone 7 modeli 4.7 inç olurken, iPhone 7 Plus modeli de 5.5 inç ekran boyutuna sahip olacak. 750 x 1334 px çözünürlüğün yanı sıra, 326 ppi piksel yoğunluğu bizleri bekliyor olacak. Bir iPhone 7 modeli için düşük çözünürlük ufukta görünüyor olsa da, üretim teknolojisi zaten şimdiye kadar Apple’ı zirve yapmadı mı ?

Öte yandan Apple iPhone 7 modelinde IPS LCD kapasitif dokunmatik bir ekran bizleri bekliyor olacak. Öyle Full HD filan hikayelerine lütfen aldırış etmeyiniz. iPhone 7 modelinde toplamda 3 farklı modelde depolama alanları olacak. 16 GB, 64 GB ve 128 GB’ın yanı sıra 2 GB RAM modülü ile piyasada satışa çıkacak.

iPhone-7-Fiyat
Kamera Tarafında Neler Var ?

Aslında alışa geldiğimiz iPhone kameraları yine bildiğini okumaya devam ettiği gibi, 12 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamera bulunacak. Arka kamerada f/2.2 diyaframın yanı sıra, 29 mm’lik faz algılama otofokus ve çift LED flaş bulunacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler