Cumartesi, Nisan 20, 2024

iPhone Cihaza Android Yükleyen Psikopat

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji dünyasında her geçen gün farklı şeyler görmeye devam ediyoruz. Android ve iOS yazılımlarının birbirinden ayıran özelliklerinin yanı sıra, iki platformun tek çatı altında birleşebilmesi teknik olarak mümkün değil. Ancak Nick Lee, iOS işletim sistemine Android 4.1 Jelly Bean kurmayı başardı.

iOS’a Android 4.1 Kurdu

Yapılması imkansız gözü ile bakılan özel kodlar ve güvenlik duvarları ile korunan iOS yazılım sistemini Nick Lee değiştirerek Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini kurmayı başardı. Toplamda 45 saat boyunca uğraşarak yaptığı geliştirme sayesinde videolu olarak Android sistemini iOS‘ta çalıştırdığını bizlere gösterdi.

Daha önceden AppleWatch cihaza Windows 95 kurarak internet dünyasında adından sıkça söz ettiren Nick Lee, “yapılması neredeyse imkansız” denilenleri yapmaya devam ediyor. Özel bir kılıf yardımı ile Android ile çalışan iPhone aşağıdaki videoda gözler önüne seriliyor. Tendigi yazılım şirketinde yönetici olan Nick Lee‘yi tebrik ediyor, alnından öpüyoruz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

8 YORUMLAR

  1. Android felan yüklememiş. Sadece uygulama ile iphone ekranını kılıfın içindeki anakarttaki görüntüyü aktarmak için kullanmış. Yinede bir başarı yani..

  2. kolaygelsin benim samsung a04s telefonumun desen şifresini unuttum factory reset menüsünede giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekürler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler