Cuma, Nisan 19, 2024

İptal Edilen Half Life 2 Ravenholm için Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Efsaneler kolay kolay ölmüyor. Half Life oyunu bunlardan birisi. Valve tarafından sunulan yapım, 1998 yılında çıkan ilk oyunundan bu zamana kadar hiçbir zaman unutulmadı. Zaman zaman yapım için yeni oyunlar da gündeme geldi. Half Life 2 Ravenholm de bunlardan birisiydi.

İlk kez bir veri sızıntısı sonrasında gündeme gelen yeni oyun, 2012 yılında ise doğrulanmış ve Valve oyun için Arkane geliştirici stüdyosuyla anlaşmıştı.

Oyunun çok iyi gittiği ve hatta büyük bir kısmının da tamamlandığı konuşuluyordu. İşte tam da bunlar konuşulurken oyun Valve tarafından sessiz sedasız bir şekilde iptal edilmişti.

Half Life 2 Ravenholm için İlk Kez Yayınlanan Oynanış Videosu

Yapım neden iptal edildi açıklanmadı. Tahminler yapımın iptal edilmesinin nedeninin maddi durumlar olduğunu gösteriyordu ama resmi bir iptal açıklaması görmemiştik.

İşte bu tür tartışmalarla henüz çıkmadan tarihin tozlu raflarındaki yerini alan oyun için Noclip kanalı yeni bir video yayınladı.

Kaçırmayın: RX 7900 XT için Sızıntılar Gelmeye Başladı 

Video oyun belgeseli kanalı olan Noclip, daha önce de oyun için videolar yayınlamıştı ama bu kez durum biraz daha farklı.

Bu kez yayınlanan videoda hiç çıkış yapmamış oyunun 1 saatin üzerinde oynanış görüntülerine yer verildi.

Görüntülere bakıldığı zaman zaten oyunun hazır olduğunu görüyoruz. Optimizasyon konusunda ve hikaye konusunda tabii ki eksikler var ama yayınlanan video gösteriyor ki aslında tamamlanan bir oyundan vazgeçilmiş.

Valve bunu neden yaptı bilemeyeceğiz ama belki de ilerleyen dönemlerde yeni Half Life oyunları görürüz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler