Çarşamba, Nisan 24, 2024

iQOO 9T Ne Zaman Tanıtılacak: Tasarımı Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden iQOO, dört gün sonra yani 19 Temmuz’da Hindistan’da yeni nesil akıllı telefonlarından iQOO 10 modelini tanıtıyor olacak ve şirketin lansmanına doğru ilerlerken bir başka modeli iQOO 9T’nin tasarımını gözler önüne seren pazarlama görseli paylaşıldı.

Akıllı telefon beyaz bir arka panele sahip olurken mavi, kırmızı ve siyah renkte şerit detayına sahip olurken üçlü bir kamera kümesi sunacak. Dijital olarak 20x yakınlaştırma sunan akıllı telefon görüntü teknolojileri tarafından vivo’nun V1+ isimli görüntüleme çipini kullanacak.

Teknik özellikleri neler olacak?

iqoo 9t 5g
iQOO 9T Ne Zaman Tanıtılacak: Tasarımı Ortaya Çıktı! 2

iQOO 9T 5G ile ilgili teknik detaylara gelecek olursak gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alacak ve Samsung’un 120Hz görüntüleme hızına sahip E5 AMOLED ekranını kullanacak. İçerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 120W hızlı şarj desteğine sahip bataryadan sağlayacak.

Akıllı telefonun 19 Temmuz’da gerçekleştirilecek lansman etkinliğinde iQOO 10 serisi ile birlikte tanıtılmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler