Perşembe, Nisan 25, 2024

Iron Harvest’in Yeni DLC’si Operation Eagle Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Deep Silver ve geliştirici KING Art, Iron Harvest‘ın yeni indirilebilir içeriği Operation Eagle geliyor.

Operation Eagle, 28 Mayıs 2021 tarihinde çıkış yapacak.

wallpapersden.com iron harvest 1920 1280x720

Deep Silver, yeni içerik yayınlanmadan önce Iron Harvest: Operation Eagle için yepyeni bir hikaye fragmanı yayınladı. Bu oyundaki içeriğin çoğu, oyundaki Amerikan fraksiyonunu gösteriyor. Ancak daha spesifik olarak, karşılaşacağınız bazı zorlu savaşlarla yüzleşeceksiniz.

Birçoğu ya dondurucu sıcaklıklarda ya da kavurucu bir çölde gerçekleşiyor. Bununla birlikte, Amerikan Usonia Birliği rolünü üstlenebiliyorsunuz. Bu DLC’nin hikayesi hakkında da daha fazla bilgi için aşağıdan fragman videosuna göz atabilirsiniz.

Operation Eagle Tanıtım Yazısı

Tamamen yeni Iron Harvest hikâyesini tek oyunculu ya da işbirliği modunda omuz omuza deneyimle. 25 dakikayı aşan yeni sinematiklere sahip 7 zorlayıcı görev ve bir sürü yeni müttefikle düşman da seni bekliyor.

Usonia Amerikan Birliği, Büyük Harp’ten uzak durarak Avrupa’nın eski seçkinleri tarafından fark edilmeden ekonomik ve askeri bir süper güç haline geldi. Usonia, herkese özgürlük ve adalet getirerek ezilenler için bir umut ışığına veya gücün cazibesine yenik düşerek demir bir yumrukla hüküm süren yeni bir imparatorluğa dönüşebilir. Eklenti, ve ABD’nin 1920+ uyarlaması olan yeni taraf “Usonia”yı içeriyor. Bu taraflara ait 30’dan fazla yeni piyade birliği, meka ve bina.

Hikaye tanıtım video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler