Pazartesi, Temmuz 8, 2024

İşte Nothing CMF! Telefon Çalışır Halde Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şeffaf telefonlarıyla kendisini gösteren Nothing, yakın zamanda yeni bir seri ile daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Markanın yeni akıllı telefonu tamamen yeniden isimlendirilmiş olan Nothing CMF olacak. Amiral gemisi bir akıllı telefon olmasa da yine tasarımı ve işlevselliği ile konuşulacak olan akıllı telefonun bugün en net görüntüsü de ortaya çıktı. Telefon çalışır halde görüntülendi ve sistem özellikleri gözüktü.

Nothing CMF Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Yeni akıllı telefonda ekran üzerinde kamera alanı tasarımının korunduğunu göreceğiz. Kasa kısmında ise köşelerin öne çıktığı bir tasarım yapısı bizi karşılayacak.

Mevcut modellere çok benzer bir tasarım yapısı sunacak olan Nothing, arka kapakta ise tamamen yenilenmiş bir tasarımla karşımıza çıkacak. Bu kez şeffaf bir arka kapak değil de çeşitli aksesuarların takılabildiği dairesel, işlevsel bir alanın bulunduğu bir arka kapak karşımıza çıkacak.

Nothing CMF

Nothing CMF Teknik Özellikler Açısından Neler Sunacak?

Yeni akıllı telefonun teknik özellikleri kısmında zaten bir amiral gemisi model beklentimiz yok. Son sızıntıda bunu doğrular nitelikte. Telefonda MediaTek Dimensity 7300 serisi işlemci bulunacak.

Bunun yanında 8 GB RAM miktarı ve 128 GB depolama alanı yer alacak. 5000 mAh değerinde bataryanın da bulunacağı Nothing CMF, 50 MP değerinde ana kamerasıyla boy gösterecek.

Ekran kısmına geldiğimiz zaman 6.67 inçlik AMOLED bir panel göreceğiz ki renk derinliği ve parlaklık değeri konusunda ekranın bir hayli iddialı durduğunu işaret edelim.

Nothing CMF için tüm bu özelliklerin netlik kazanacağı lansmanın 8 Temmuz tarihinde yapılması bekleniyor. Lansman sonrasında, fiyat bilgisi de alacağız. Muhtemelen bu model ülkemizde de satışa sunulacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler