Cumartesi, Temmuz 6, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 6 Tasarımı Böyle Olacak! Sızan Görseller

Paylaş

silkroad gaminggentr

Katlanılabilir cep telefonları kategorisinde dev isimlerinden birisi olan Samsung, Galaxy Z serisine eklenecek olan yeni modeli Galaxy Z Flip 6 gün yüzüne çıkıyor.

Samsung’un 10 Temmuz tarihinde gerçekleşecek Unpacked isimli etkinliğinde Galaxy Z Flip 6 ve bununla beraber diğer yeni ürünlerini duyuracak.

Merakla beklenen Galaxy Z Flip 6 için bir çok iddia bulunmakta şimdi ise tasarım görüntülerinin ve sistem özelliklerinin sızdırıldığı söylenmekte daha fazla sizleri bekletmeden yeni iddiaları birlikte inceleyelim.

Galaxy Z Flip 6 2

Samsung Galaxy Z Flip 6 Tasarımı ve Özellikleri Nasıl Olacak?

Serinin bir önce ki modeli ile benimsenen kamera ve cihaz tasarımından kopmadığını ve yeni modelinde de eşlik ettiğini görebiliyoruz.

Cihazın arka yüzüne baktığımız zaman iki adet kamera ile konumlandırıldığını görüyoruz. Bununla beraber 3.4 inç boyutuna ikincil bir ekrana sahip olmakta.

Modelin menteşe kısmına geldiğimiz zaman ise bizleri Samsung logosu karşılamakta.

Evet şu an için söylenen ve sızıntılar arasında dolaşan tasarımı sizler ile beraber inceledik şimdi ise Galaxy Z Flip 6 için beklenen teknik özellikleri neler birlikte göz atalım.

Özellikler;

Galaxy Z Flip 6 1

6.7 inçlik ekran boyutu ile 120Hz ekran yenileme hızına sahip olması beklentilerin arasında bulunmakta.

İşlemci tarafına geldiğimiz zaman ise bizleri Snapdragon Gen 3 mimarisi ile konumlandırılmış yeni modelin 7 sene boyunca  güvenlik güncellemesi alması bekleniyor.

50 megapiksellik arka ana kameraya sahip olacağı söylenmekte.

Batarya tarafında ise beklentilerin altında diyebiliriz bizleri burada 4.000mAh değerinde bataryaya sahip olacağı söylenmekte.

Evet şu an için sızıntıları ve beklenen özellikleri birlikte inceledik. 10 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan etkinlikte Galaxy Z Flip 6 tüm özellikleri ile netliğe kavuşacak.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler