Cumartesi, Temmuz 6, 2024

Redmi Note 14 Pro Sızdı! Sonunda Yeni Tasarıma Geçiş

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin akıllı telefon devleri arasına girdiği bir gerçek. Markanın son kullanıcı tarafında bu kadar çok ilgi görmesini sağlayan ise belli başlı akıllı telefon modelleri var. Redmi Note serisi kesinlikle bu modeller arasında liste başında yer alıyor. İşte bu seriye yeni bir modelin daha gelişi hazırlanıyor. Bu kez karşımıza çıkacak olan akıllı telefon Redmi Note 14 Pro olacak.

Yeni model ile ilgili önemli gelişmeler de yaşanmaya başladı. Özellikle telefonun tasarımı konusunda soru işaretleri ortadan kalkıyor desek yeridir. Elde ettiğimiz bilgileri değerlendirecek olursak, özellikle tasarım anlamında en farklı Redmi Note modeline hazırlıklı olmamız gerektiğini de söyleyebiliriz.

Redmi Note 14 Pro Nasıl Bir Tasarım Kullanacak?

Mevcut olan Note serisinde kullanılan tasarım uzun süredir benzer devam ediyor. Sol kısımda konumlandırılmış olan geniş kameralar ve hemen yanlarında üçüncü bir kamera.

Fakat Redmi Note 14 Pro ile uzun süredir kullanılan bu tasarım değiştirilecek. Telefonun arka kapak paneline ait olduğu söylenen görselde kameraların merkeze yerleştirileceği görüyoruz. Bu dizilimde çift kamera değil de 3 kamera karşımıza çıkacak ve ana kameranın da değiştirildiğini göreceğiz.

Daire şeklindeki alanın içerisinde en üst köşe bölümünde çok daha geniş bir kamera alanı karşımıza çıkacak. Marka burada 50 MP değerinde yeni bir kamera sensörüne yer verecek. Yeni kameranın çekim yeteneklerinin de çok daha iyi olacağı iddiası var.

Redmi Note 14 Pro

Diğer taraftan sızan teknik özelliklere göre Redmi Note 14 Pro modelinde Snapdragon 7 ailesinden bir işlemci kullanılacak. Yani yine amiral gemisi serisi olarak karşımıza çıkan bir işlemci görmeyeceğiz.

5100 mAh değerinde bir batarya ve çift taraftan kavisli ekran teknolojisi ise yeni akıllı telefonun dikkat çeken diğer özellikleri olarak karşımıza çıkacak.

Özelliklerin resmiyet kazanacağı tanıtım ise çok geçmeden yapılmasını bekliyoruz. Tarih için beklenti Eylül ayları civarında. Tabii ki tanıtımda Redmi Note 14 Pro modeli tek başına gelmeyecek. Yanında Redmi Note 14 Pro+ ve temel modelde olacak. Toplamda 3 yeni modelin sunulmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler