Pazar, Eylül 8, 2024

ITOPYA, İstanbul AIRPORT AVM Mağazasını Açtı!

Paylaş

2016 senesinde Toplama Bilgisayar, oyuncu dizüstü bilgisayarları ve ürünlerinin perakende satışını yapmaya başlayan ITOPYA, ilk fiziki mağazalarının kapılarını 2017 senesinde İstanbul Acıbadem’de tüketicilere açtılar. Hızlı ve güvenilir adımlar ile büyüyen ITOPYA, 2022 yılının Mart ayına geldiğimiz zaman Ankara Söğütözü mağazasını faaliyete geçirdiler ve şimdi ise İstanbul Airport AVM ile daha geniş ürün yelpazesine sahip dördüncü mağazalarını faaliyete geçirerek daha fazla insana erişmeye başladılar.

Türkiye’nin Bilgisayarcısı sloganıyla yola çıkan ITOPYA, Hazır Sistemler, Bilgisayar parçaları, Notebooklar, Gaming ürün ve aksesuarlarını 581 m2 büyüklüğündeki yeni mağazasında tüketiciler ile buluşturuyor. ASUS, MSI, Gigabyte, Steelseries, Corsair ve Razer gibi teknolojinin en büyük ve en önde gelen Gaming markalarına ait ürünlerin stantlarının bulunduğu yeni mağazada, oyuncular o güne özel fırsatları bulabileceği gibi ürünleri deneyimleme şansını da yakalayabiliyorlar.

itopya ankara pch - PC Hocası
ITOPYA, İstanbul AIRPORT AVM Mağazasını Açtı! - PC Hocası

Ayrıca yeni mağazalarında diğer mağazalarında da olduğu gibi satış sonrası oluşabilecek sorunlara daha hızlı ve yerinde çözüm sunabilmek adına, satış sonrası hizmet ekibi de bulunuyor böylelikle satış sonrasında alınan ürünlerde yaşayacağınız herhangi. bir problemde doğrudan bir destek alabiliyorsunuz.

BENZER:  Epic Games Kraldır: 27 Dolarlık A Plague Tale: Innocence Ücretsiz Oldu

30 Eylül’de birçok fenomenin katılım göstereceği mağaza açılışına özel kampanyada hem internet sitesinde özel fiyatlı ürünler hem de İstanbul AIRPORT Mağazasına özel fırsatlar tüketicileri bekliyor.

ITOPYA kimdir?

Airport Açiliyor Landing Header cutout2546 - PC Hocası
ITOPYA, İstanbul AIRPORT AVM Mağazasını Açtı! - PC Hocası

ITOPYA.COM Bilişim Teknolojileri (IT) ve Gaming ürünlerin perakende satışını gerçekleştiren, yenilikçi mağazacılık anlayışı ve gelişmiş Web Mağazası özellikleriyle müşterilere teknolojik çözümler sunan bir marka. Mutlu müşteri ve mutlu çalışma arkadaşı prensibiyle yola çıkan ITOPYA.COM, her gün yenilenen kampanyalarıyla itopya.com web sitesi üzerinden ziyaretçilerine en güncel ürün gamını sunmakta.

ITOPYA.COM AIRPORT AVM Mağazası Nerede?

Mağaza Adresi: Airport AVM 2. Kat – Londra Asfalti Kuleli Mevkii E-5 Karayolu Üzeri Bakırköy/İstanbul
Açılış Tarih ve Saati: 30 Eylül 2022 Cuma 10:00

silkroadgaminggentr
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler