Cuma, Nisan 26, 2024

Jailbreak 10.2 Çalışan Kullanışlı 10 Tweak 2. Seri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önce iOS 10/10.1.1/10.2 Jailbreak sistemlerinde çalışan TOP 10 tweak serisi yayınlamıştık. Önceki yazımıza göz atmadıysanız buradan daha önce yayınladığımız tweaklere göz atabilirsiniz.

Herşeyden önce hala telefonunuzu Jailbreak yapmadıysanız iOS 10 Jailbreak Yapma yazımızdan Jailbreak işlemini gerçekleştirebilir daha sonra tweaklerimize göz atabilirsiniz.

Yazacağım tweaklerin yanında ücreti ve bulunduğu repoyu da belirteceğim. Ayrıyetten önceki tweak paylaşımında ücretli tweakleri ücretsiz şekilde indirebilen bir tweak önerisinde bulunmuştum onun ile tweakleri ücretsiz hale getirebilirsiniz.

ios 10 jailbreak
Activator ( Ücretsiz, BigBoss )

Jailbreak kullanıp bu tweaki duymamış olan yoktur herhalde. Cihaz üzerinde belirlediğiniz hareketlere belirlediğiniz bir sonucu ekleyebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse ana ekran tuşunuza 3 kez basmada screenshoot alma özelliği ekleyebilirsiniz.

Eclipse 2 ( $0.99, BigBoss) 

Bu tweak telefonunuzu gece daha rahat kullanabilmeniz için ekran renklerini ve tonlamalarını ayarlar. Gece modu zaten son iOS sürümü ile geldi fakat tweak gerçekten rahatlatıcı.

Barrel ( $2.99, BigBoss )

Eski fakat müthiş bir tweak daha. Barrel uygulaması ana ekrandayken sayfa geçişlerine animasyon eklemenizi sağlar. Standar ekran geçişinden kurtulun, simgeleri kaydırın veya zıplatın size kalmış 🙂

BioProtect ($2.99, BigBoss )

İsminden de belli olduğu üzere parmak iziniz ile koruma sağlar. Bu tweak ile dosyalara hatta uygulamalara bile şifre koyabilirsiniz, üstelik şifreniz parmak iziniz !

CCRecord ( Ücretsiz, BigBoss )

Kontrol merkezinize gelecek olan simge ile cihazınızın ekranını videoya kaydedebilirsiniz. Video kaydını bitirdikten sonra fotoğraf albümünden kaydınıza ulaşabilirsiniz.

StealthCam ( $0.99, BigBoss )

Gizli çekim yapmanıza yarayan müthiş tweak. Kamera uygulamasında ekranı kitleyin daha sonra ses kısma tuşu ile fotoğraf çekin.

BlackKeyboardEverywhere ( Ücretsiz, cydia.ichitaso.com )

Her uygulama için klavyenizi siyah yapmaya yarar.

Cream 2 ( Ücretsiz, repo.cpdigitaldarkroom.com )

Bu tweak kontrol merkezinizde bulunan simgeleri renklendirerek telefonunuza yeni bir hava katacak.

Lithium Ion ( Ücretsiz, BigBoss )

Bu tweak batarya ömrünüzün görüşünü şekillendirecek. Pilinizin azalışını kendi isteğinize göre ayarlayın.

Zeppelin ( Ücretsiz, com.alexzielenski.zeppelin )

 Herşeyi özelleştirmekten bahsetmişken üst kısımda yazan operatör simgelerinden sıkıldınız mı ? Hadi bu tweak ile orayı da özelleştirin. Batman simgesinden kendi tasarlayacağınız simgeye kadar orada ki operator ismi yerine seçeceğiniz simgeyi görün.

Bu yazımda sizler için derlediğim işinize yarayacak tweaklerden bahsettim. Bahsetmediğim, beğendiğiniz kullanışlı tweakleri sizde yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler