Cuma, Nisan 26, 2024

Joker 2 Filmi için Vizyon Tarihi Belli Olmuş Olabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Joker, DC karakterleri içerisinde en kötü karakter mi ya da en azılı suçlu mu tartışılır ama sinema dünyasında geniş yer bulmuş bir karakter.

Sayısız filmde, sayısız oyuncu Joker karakterine hayat vermiş ve farklı hikayeler işlenmişti. Belki de Joker filmleri içerisinde tek geçeceğimiz yapım ise 2019 yılında solo karakteri konu edinen Joker filmi oldu.

Joaquin Phoenix başrolündeki yapım, bu zamana kadarki en yüksek hasılatlı Joker filmi oldu. Film o kadar sevildi ve gişe hasılatı o kadar yüksek çıktı ki Joker 2 planlanmıyor olmasına rağmen karar değiştirildi ve yeni film için vizyon tarihi ortaya çıktı.

Joker 2 yeni vizyon tarihi 

Yeni filmde başrolde yine Joaquin Phoenix görev alacak. Hikayenin %100 tamamlanmadığı söyleniyor ama beklenti ilk filmin devamı niteliğinde bir yapımın geleceği yönünde.

Yönetmen koltuğunda yine Todd Phillips oturacak ve muhtemelen ilk filmde yer alan bazı ana karakterler ikinci filmde de yer alacak.

Joker 2

İlk filmde suç dünyasına giriş yapan karakterimizin ikinci filmde kötülüğü tavana taşıması ihtimali olduğu için belki bir de Batman sürprizi olabilir.

Hikayenin tamamlanmasıyla beraber çekimlere geçileceği konuşulan devam filminin vizyon tarihi ise 2021 Ekim ayı olarak planlanıyor. Anlaşılan oyuncuların netleşmesi için daha uzun bir süre var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. reis ben filmi arayıp eğer film o sitede varsa indirmekten bahsetmiyorum ben sitoyrum ki ben filmi verim knedi altyazı yapsın çünkü benim istediğim hiöbir sitede yok

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler