Salı, Nisan 23, 2024

Jumanji: The Next Level Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk olarak 2017 yılında vizyona giren ve gişede güzel bir başarı yakalayan Jumanji: Welcome to the Jungle filminin devamı olan Jumanji: The Next Level’dan ilk fragman bugün paylaşıldı.

Jumanji’nin yeni devam filminin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan otururken, oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan, Danny Glober, Kevin Hart, Danny DeVito, Awkwafina, Alex Wolff, Nick Jonas, Colin Hanks ve Madison Iseman gibi önemli oyuncular bulunuyor.

28 Aralık 2017 tarihinde sinemalarda olan Jumanji: Welcome to the Jungle, sadece 90 milyon dolar gibi bir bütçe ile çekilmesine karşılık tüm dünyada 962.1 milyon dolar gibi bir hasılat elde ederek muhteşem bir başarı elde etmeyi başarmıştı.

Başrolünde Dwayne Johnson’ın bulunduğu Jumanji filminin böyle bir başarı elde etmesi sebebiyle yapımcılar hemen devam filmine yoğunlaşmaya başlamıştı. Devam filminin konusuna bakacak olursak, ekibimiz yine bir araya geliyor ve tekrardan Jumanji’ye geri dönüş yapıyorlar. Ancak oyun içinde hiçbir şey ekibimizin istediği gibi olmuyor ve oyundan kaçmak için farklı yol arayışında olacaklar.

a5e43bb88f69cb47fb406870ad50655a

Vizyon tarihine bakacak olursak ABD’de 13 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek olan film ne yazık ki ülkemizde 10 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda olacak. Devam filminden paylaşılan ilk fragmanı aşağıdan bulabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler