Cuma, Mart 29, 2024

The Current War Filminden Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Benedict Cumberbatch, Tom Holland ve Nicholas Hoult gibi ünlü isimlerin rol aldığı The Current War filminin yeni fragmanı 1 yılın ardından nihayet bugün paylaşıldı.

Alfonso Gomez-Rejon tarafından yönetilen ve oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch , Michael Shannon , Nicholas Hoult , Tom Holland , Katherine Waterston , Simon Manyonda ve Tuppence Middleton gibi sinemanın ödüllü oyuncuların bulunduğu The Current War filminden yeni fragmanı bugün paylaşıldı. Nikola Tesla ve Thomas edison arasında yaşanan olayları beyaz perdeye aktaracak film sağlam kadrosuyla göz dolduruyor.

2017 yılında Uluslararası Toronto Film Festivali’nde bir gösterimi yapılan ancak dağıtım hakları sebebiyle sürekli ertelemeleri gerçekleşen filmin nihayet çıkış tarihi kesin olarak belli oldu. Marvel sinematik evreninden Doctor Strange karakterine hayat veren Benedict Cumberbatch, Thomas Edison’u canlandırırken, Nikola Tesla karakterine de Nicholas Hoult hayat veriyor.

 

Etkileyici hikayeye ve sağlam kadroya sahip film 26 Temmuz 2019 tarihinde İngiltere’de vizyona girecek. Ülkemizde ise 20 Eylül 2019 tarihinde vizyonlarda olacak. Dağıtımcılığını 101 Studios’un yaptığı filmin yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler