Perşembe, Nisan 25, 2024

Kablosuz kulaklığa sahip teknolojik bere geliştirildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gün geçmiyor ki farklı bir teknolojik ürün aramıza katılmasın. İtalya’nın önemli mobil aksesuar firması olan SBS tarafından kablosuz kulaklığa sahip teknolojik bere geliştirildi. Ürün kullanım açısından çok ilginç durduğu gibi, biz de yakından göz atmak istedik.

Beyaz, siyah ve gri olmak üzere üç farklı renkte piyasaya sunulan SBS yün bere, içerisinde bulunan entegre mikrofon kulaklığı sayesinde soğuk havalarda farklı ve pratik kullanım imkanı sunuyor. Dahili olarak 3.5 mm jack girişi ile pek çok akıllı telefona uyumlu. Aynı zamanda gelen telefon çağrılarını da ister yanıtlayıp, isterseniz sonlandırmak için butonlar da bulunuyor.

Açıkçası ilk kez böyle bir bere ile karşı karşıya kaldığımız belirtmek isterim. Bereden çok teknolojik bir şapka gibi dursa da, entegre Bluetooth kulaklıkları ve mikrofonu ile ayaz havalarda ideal bir ürün olmuş. 63 gram ağırlığa sahip olan SBS kablosuz kulaklıklı berenin 10 metreye kadar menzili bulunuyor.
teknolojik bluetooh bere 005
Son olarak bu ilginç berenin 100 saate kadar bekleme ve 5 saate kadar pil ömrü bulunduğunun altını çizelim. Berenin şuanda piyasa satış fiyatı 129 TL olarak belirlenmiş. Fiyatı konusunda bir yorum yapamayacağım ancak hiç alışkın olmadığımız farklı bir ürün diyebilirim. Muadillerini ve farklı modellerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

teknolojik bluetooh bere 004

teknolojik bluetooh bere 003

teknolojik bluetooh bere 002

teknolojik bluetooh bere

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler