Salı, Mayıs 7, 2024

Karşınızda Crytek’in Yeni Oyunu: Hunt ShowDown

Paylaş

silkroad gaminggentr

Crytek tarafından geliştirilen yeni Hunt ShowDown oyunu kendini gösterdi. Firmanın web sitesinde yayınlamış olduğu oyun hakkında tüm detaylar E3 fuarına saklanırken, ilk teaser videosu da yayınlandı. Uzun vadeli ve sıkıntılı dönemlerden geçen Crytek, şimdi yeni Hunt ShowDown oyunu ile çenesi düşüklerin çenesini kapatmaya geliyor.

Hunt ShowDown’dan Bahsetmeden Önce

Şimdi bundan bir kaç ay önce ülkemizde bulunan haber yaptığını zanneden bir kaç site ‘Crytek battı, sonunda gittiler, vay efendim borçlar çok, maaşlar ödenmiyor, artık oyun yapamazlar, şu şubesi kapanmış.’ gibi pek çok zerzavat hakkında yorum yazdılar ve bunları çekinmeden yayınladılar. Bizim de o zamanki tutumumuz belliydi ve Crytek‘in batmadığı konusunda burada ufak bir röportaj yapmıştık.

Çok şükür ki bu röportajdan sonra güzel dönüşler aldığımız gibi, bir kez daha haklı çıkmanın gururunu yaşadık. Üstelik Crytek gibi bir firma 500 milyon dolar hibe para ile Türkiye’de çalışmalarına devletten destek alarak devam ediyor. Ancak bunu çekemeyen ve hazmedemeyenler karalama kampanyaları sürdürerek firma hakkında kötü düşüncelerini kustular. Şimdi Crytek bu çenesi düşüklere adeta bir tokat atarak batmadıklarını ve yeni oyunları ile yine piyasada adından çok söz ettireceklerini göstermeye geliyorlar.

crytek hunt showdown 002

Oyunun İçeriği Nasıl ?

Yeni oyunları olan Hunt ShowDown‘da Horror + Survival tadını sonuna kadar yaşayacağız. Üstelik harita çok büyük olduğu gibi, iki kişilik takımlar oyunda Boss arıyorlar. Tabii ki bu arama işi sandığınız kadar kolay değil. Zira oyunda pek çok sürpriz ve karanlıktan çıkan misafirlerimiz olacak.

Boss’u bulan takım öldürdükten sonra yerini belli etmiş oluyor ve diğer takım Boss’u kesen takımın peşine düşüyor. Bu tarafta da bir çatışma çıktığı gibi, kim sağ kalırsa oyunu o kazanıyor. Biraz taktik ve biraz da düello tarzında geçen oyun bizlere hem korku hem de aksiyonu bir arada yaşatacak. Öte yandan eğer takım içerisinde arkadaşınız ölürse, acil emergency kitini kullanarak arkadaşınızı bir seferliğine canlandırabiliyorsunuz.

Bu akşam E3 fuarında yayınlanacak olan Crytek yapımı Hunt ShowDown oyunu hakkında ilk teaser videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun motoru ise Crysis‘ten alışa geldiğimiz CryEngine. Ufak bir not daha düşelim: Crytek batmıyor 🙂

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler