Perşembe, Mart 28, 2024

Kena: Bridge of Spirits Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

8 dakikalık yeni bir Kena Bridge of Spirits oyun videosu, oyunun bu Ağustos ayındaki lansmanından önce ortaya çıktı.

Oyun ilk olarak 2020 yazında çıkması planlanıyordu. Ancak COVID 19 salgını nedeniyle Ember Lab oyunu 24 Ağustos’a erteledi.

5ee8b11d5542850f2cd8d290

Geçen hafta geliştirici Ember Lab, geliştirici yorumları içeren yeni bir E3 2021 oyun fragmanı yayınladı, ancak bugün YouTuber ‘Cycu1’ sayesinde başka bir oyun videosu paylaşıldı. YouTuber’a göre, görüntüler PC’de çekildi, bu da bunun PS5 girişleriyle bir geliştirici yapısı olduğunu tahmin etmesini sağlıyor.

Bağımsız geliştirme stüdyosu Ember Lab tarafından geliştirilen Kena: Bridge of Spirits, geçtiğimiz yıl Sony’nin PS5 The Future of Gaming etkinliğinde resmi olarak duyuruldu. Başlık, anlatıyı keşif, bulmaca çözme ve hızlı dövüş ile harmanlayan, hikaye odaklı bir aksiyon-maceradır.

Bu muhteşem macera, oyuncuları kendilerini keşfetme yolculuğuna çıkarıyor. Bu oyunda Kena, bir zamanlar gelişen bir ortamda eski bir köye dengeyi geri getirecek. Kena: Bridge of Spirits, güzel, sürükleyici bir yolculuk için anlatıyı keşif, bulmaca çözme ve hızlı tempolu dövüşle kusursuz bir şekilde birleştirmeyi amaçlıyor.

1. Oynanış Video

2. Oynanış Video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler