Cumartesi, Nisan 20, 2024

Konami Pes 2018’i Sonunda Açık Betaya Yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Konami‘nın 14 Eylül 2017 tarihinde piyasaya sürmesini beklediğimiz PES 2018‘i sonunda deneyebilme fırsatı yakalayabileceksiniz. Dün gece PS4 ve Xbox One platformlarında açık beta olarak yayınlandı fakat kısa bir süreliğine açık betada kalıp  31 Temmuz 2017  tarihinde online açık beta son bulacak. Açık beta süresince 1v1 ve 3v3 desteği ile diğer oyuncularla oyunu çevrimiçi olarak deneyerek oyunu erkenden deneyip oyunu alıp almama konusunda kesin bir karar verebilirsiniz ama bu beta oyunun sadece bir kısmı olduğunu unutmayın.

Açık betada sadece takım olarak Fransa milli takımı ve Brezilya milli takımı bulunuyor. Sadece tek bir stadyum bulunuyor: Neu Sonne Arena. Hava durumu seçenekleri arasında güzel hava ve yağmurlu seçenekleri bulunurken maç zamanları ise gün içinde veya gece oynayabileceksiniz. Açık beta oynamak için PS oyuncuları için PlayStation Plus gerekmezken Xbox oyuncuları için Xbox Live Gold paketinin gerekli olduğunu hatırlatalım.

Konami açıklama

Pes 2018‘in resmi olarak çıkış tarihini 14 Eylül 2017 olarak belirleyen Konami gelişmiş top kontrolleri, gerçek anlamda aydınlatma, gelişmiş efektler ve yeni özellikler vaat ediyor. Bir diğer hatırlatma ise oyunu ön sipariş olarak erkenden alan oyunculara ekstra myClub  parası, şampiyonlar ligi oyuncusu ve FC Barcelonadan efsane bir oyuncu verecek. Tabikide bizim en çok merak ettiğimiz konular Türkiye Ligi yer alacak mı ? Oyunun fiyatı ne kadar olacak ? Bunlara dair sizi bilgilendirelim oyunun çıkış fiyatı ülkemizde 200 TL olması beklenirken Türkiye Ligi hakkında TFF ile ne resmi bir görüşme var nede Konamidan bir açıklama.

Açık betaya indirmek isteyen kullanıcılar bu linklerden ulaşabilirler: 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler