Perşembe, Nisan 25, 2024

Korku Oyunu Dark Moonlight PC için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Polonyalı geliştirici Silent Bear Studio, Dark Moonlight adlı kabuslarla dolu yeni bir hayatta kalma korku oyununu PC için duyurdu.

Henüz çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak Steam’de oyun listelendi, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

darkmoon blogroll 1614112942866

Bu konuya direkt değinmek istiyorum. Oyun Türkçe altyazı ve arayüz desteği de sunacak. Birinci şahıs korku oyunu, çeşitli zorlu bulmacaların yanı sıra silah tabanlı dövüşler ve patron dövüşleri sunacak.

Dark Moonlight‘ın hikayesi, baş kahraman Dave Kellerman’ın şiddetli fobileriyle baş etmek için deneysel bir tıbbi tedavi görmesini içeriyor. Kellerman’ın tedavisi, korku oyunlarında olabileceği gibi ciddi şekilde yanlış gidiyor gibi görünüyor.

Sonuç, Kellerman’ın fobilerinin hayata geçirilmesi ve Kellerman’ın kabuslar, iblisler ve canavarlarla dolu karanlık bir dünyaya taşınmasıdır. Kellerman, kendisine ve çevresindeki dünyaya neler olduğunu keşfetmeli veya bu süreçte ölmelidir.

Dark Moonlight‘ın planlanan özellikleriyle ilgili detaylar şu an için ince. Silent Bear Studio, oyuncunun Resident Evil 7 birinci şahıs tarzı bir hayatta kalma korkusu olan silahlar edinmesinden, canavarlarla savaşmasından ve bulmacaları çözdüğünden bahsediyor.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler