Cuma, Nisan 26, 2024

Lansman Öncesi Samsung Galaxy Buds 2’nin Kutu Açılış Videosu Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yaklaşmakta olan Unpacked 2021 etkinliğinde Samsung Galaxy Buds 2 yeni nesil kablosuz kulaklığını tanıtmasını bekliyoruz ve lansmana altı gün kala kulaklığın kutu açılış videosu internete sızdırıldı ve cihaza yakından bakabilme fırsatını ele geçirdik. The Mobile Central tarafından yayınlanan video, Güney Kore merkezli teknoloji devinin lansmanından tam bir hafta önce sızdırıldı ve bu gerçekten çok sağlam bir sızdırılma.

Yeni Samsung Galaxy Buds 2 kulaklıklar, minimal bir tasarım anlayışına ve parlak bir yüzeyde yeni bir renk şemasına sahip olarak gelecekler. Daha iyi Aktif Gürültü Engelleme (ANC) için her bir kulaklıkta üç farklı mikrofon yer alacak (iki harici, bir dahili) ve iki hoparlör, bir woofer ve bir tweeter içeriyor olacak.

Buds 2 kulaklıklar Beyaz, Siyah, Mor ve Yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulacaklar ve kare kasanın dışı beyaz, içi ise beraberindeki Buds 2’nin rengine sahip olacak. Kulaklıklar IPX7 su geçirmez olarak geleceği aylardır söyleniliyor, bu da 30 dakika boyunca 1 metreye kadar suya daldırılabileceği anlamına geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler