Cuma, Nisan 19, 2024

Xbox’ın Sınırlı Sayıda Ürettiği Series S Bavul ile Tanışın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz dönemlerde Xbox Series X tasarımında bir buzdolabı geyiği internette çokça dönüyordu ve Microsoft’a ait oyun şirketi Xbox, yeni nesil oyun konsolunun tasarımına sahip bir mini buzdolabını ciddi ciddi sınırlı sayıda üretti ve satışa çıkarttı. Bu pazarlama stratejisinden sonra şirket bir diğer yeni nesil oyun konsolu olan Xbox Series S tasarımına sahip yeni bir ürün ortaya çıkarıyor: Bavul.

Bugün Xbox Series X|S’de Microsoft Flight Simulator’un lansmanını kutlamak için Xbox Avustralya ve Yeni Zelanda, yeni nesil küçük kutudan sonra modellenen çok sınırlı bir Series S Valiz serisi oluşturmak için Avustralya bagaj şirketi July ile ortaklık kurdu.

Xbox Series S konsolunun tasarımını taklit etmek için yanda dairesel bir havalandırma olsa bile, bavul, başlangıçta tanınmış kişilerle işbirliği yapmak için üretilen Series X buzdolaplarının aksine, ne yazık ki bir bavulun birebir kopyası gibi görünmüyor. Bunun yerine, July, dahil edilen Series S oyun konsolunu taşımayı şık olduğu kadar pratik hale getirmek için mandalları ve tekerlekleri olan gerçek bir bavul yapmayı pratik olarak düşündü.

xbox series s bavul pch
Xbox'ın Sınırlı Sayıda Ürettiği Series S Bavul ile Tanışın! 2

Bir Xbox Series S konsolu, iki denetleyici ve tümü Series S çantasına dahil olan taşınabilir bir monitör ile, bir priz bulabildiğiniz sürece hareket halindeyken sevdiğiniz oyunları oynamaya başlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahip. Ne yazık ki, influencer hilesinden gerçek ürüne geçen Series X Fridge’in aksine, Series S çantası sadece influencerların ve bir şanslı Twitter kullanıcısının kullandığı bir ürün olacak, bu nedenle bu bavul ortaya çıkabilecek talebe rağmen istisnai olarak sınırlı sayıda üretilmiş bir ürün olacak.

Sınırlı sayıda üretilen Xbox Series S x July valizini denemek veya almak istiyorsanız, tek yapmanız gereken Xbox ANZ’nin paylaştığı gönderiyi retweet yapmak ve yarışma tweetini yanıtlamak, bunun için 2 Ağustos’a kadar vaktiniz var ancak ne yazık ki, bu yarışma yalnızca 13 yaş ve üstü Avustralya ve Yeni Zelanda bölgelerinde yaşayan kişiler için geçerli.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler