Cuma, Nisan 26, 2024

LeEco Le 2S 8 GB RAM ve Snapdragon 821 İle Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya genelinde ilk kez bir akıllı telefonda 8 GB RAM olması beklenen LeEco Le 2S‘nin ilk görüntüleri internette yayınlandı. Cihazın görüntüsünden ziyade sunmuş olduğu donanım ve teknik özellikler akıllı telefon kullanıcılarını kendisine kitlemiş durumda.

Her Şey Göründüğü Gibi mi ?

İlk olarak Çin’in yerel pazarında satışa çıkması beklenen LeEco Le 2S akıllı telefondaki 8 GB RAM ve Snapdragon 821 gibi donanımlar kullanıcıların akıllarını karıştırmaya devam ediyor. Şuanda pek çok dev akıllı telefon üreticisinin yapamadıklarını yapabilen LeEco “acaba donanım gerçekten hakkını verecek mi ?” sorusu ile karşılaşıyor.

leeco-le-2-le
Burası önemli: Bilirsiniz, kimi bataryalar vardır 2000 mAh gücündedir ancak içerisindeki bileşenleri sayesinde uzun süreli kullanım sağlayarak 4000 mAh’lık bataryalara kafa tutarlar. Aynı şekilde 4000 mAh batarya var deyip cihazı satın alan kişi 12 saat kullanamadan şarja bağlaması da yine örnekler arasında verilebilir. LeEco Le 2S akıllı telefonundaki üst düzey donanım ise akıllara bu soruyu sürekli getiriyor.

LeEco-LE-2S
LeEco Le 2S’da Hangi Donanımlar Olacak ?

Özellikle Qualcomm’un Snapdragon 821 işlemcisinden gücünü alacak olan cihazda 8 GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimi olacak. Kullanıcılar isterse bu depolama birimini microSD kart desteği ile birlikte 128 GB’a kadar çıkartabilecekler. Ayrıca cihazda 2.5D kıvrımlı ekran bulunurken, 5.5 inç büyüklüğe sahip olacak. Sızdırılan bilgilere göre ekranın çözünürlüğü ise QHD olması bekleniyor.

Eylül ayında tanıtılması beklenen 8 GB RAM’li LeEco Le 2S akıllı telefonunun sızdırılan görüntülerine yukarıdaki ve aşağıdaki fotoğraflardan ulaşabilirsiniz. Son olarak cihazda 0,24 saniye tepkimeye sahip parmak izi okuyucusunun da olacağı verilen bilgiler arasında.

LeEco-LE-2S-akilli-telefon

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler