Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Android 7.0 Nougat’a İlk LG V20 Sahip Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG‘nin yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan LG V20 Android tarafında 7.0 Nougat güncellemesine sahip ilk akıllı telefon olacak. LG V10’dan sonra geliştirilen multimedya seçenekleri ve yenilikler hakkında detaylar haberimizde.

Android 7.0 Nougat İlk LG V20’de

LG V10 çıktığı günden itibaren satışlarından memnun kalan LG Electronics, ardından LG V20 için kolları sıvayarak çok yakında düzenleyeceği lansmanda tanıtacak. Yeni amiral gemi üçüncü çeyrekte satışa sunulacağı gibi, Android 7.0 Nougat kullanacak olan ilk cihaz olduğu duyuruldu.

Geçen sene tanıtılan LG V10’da öne çıkan özellikler arasında zengin multimedya gösterilirken, Vulkan destekli grafiklerin yanı sıra, Doze modu sayesinde daha iyi bir performans sunabilmesi için kullanıcılara duyurulmuş ve piyasada büyük ilgi görmüştü. Şimdi LG V20 ile yazılı mesajlara çok hızlı cevap verme, hatırlatma arayüzleri, görev güncellemelerini yürüten “Direct Reply” ile kullanıcılar akıllı telefon deneyimlerini bir tık daha üste taşıyacaklar.

lg-v20-4
Google İle İşbirliği Yapıldı

LG Electronics ilk Android telefonunu 2009 yılında Android 1.5 Cupcake adı ile çıkartmıştı. Ardından Google ile birlikte yapmış olduğu anlaşmalardan sonra 2012 yılında Android 4.2 Jelly Bean ile piyasaya sürülen Nexus 4 ile macera devam etmiş oldu. Bu tarafta süren iş birlikleri 2013 yılında Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip Nexus 5 ve 2015 yılında Android 6.0 Marshmallow’a sahip Nexus 5X’te devam etti.

LG ve Google firmalarının bu denli yakın çalışmaları tabii ki bazı konularda öncülük kazanma yetkisine de sahip kılıyor. O yüzden yeni çıkacak olan LG V20‘de Google ile iş birliği yapılarak, dünyadan ilk kez Android Nougat 7.0 güncellemesine sahip ilk akıllı telefon olarak piyasaya sürülecek. Bu da akıllı telefon pazarındaki kullanıcıları LG V20‘ye yönlendireceğini ve satışlarını arttıracaklarını düşünüyorum.

lg-v20-3

 

lg-v20-1

 

lg-v20-2

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler